4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel se výhrou dere ke klidnému středu tabulky


Branky


12. D. Kudrna , 53. J. Nestr , 57. J. Nestr , 89. J. Nestr
0

Fotbalisté z Pyšel potvrdili domácí výhru nad vedoucími Třebenicemi , i s Myslibořicemi naplno zabodovali, což je katapultuje z pásma sestupu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Kudrna jediným střelcem poločasu

K předehrávce prvního jarního kola zajížděly Myslibořice do Pyšelu, první utkání vyšlo lépe Myslibořicím, zvítězily 3:1. Zápas začal lépe pro domácí, do dobré šance se dostal Jan Nestr, ale mířil vysoko nad branku. Na druhé straně se po rohovém kopu odrazil míč na velké vápno k Petru Kocábovi, ten technickou střelou těsně minul. Hned v úvodu utkání odstoupili z utkání pro zranění dva hráči, na domácí straně Miroslav Kubín, který v souboji o míč nešťastně dopadl na rameno a na hostující straně Bohumil Mencák, jenž si obnovil zranění z minulých zápasů při rozcvičce. První branky se dočkali domácí, od půlky se řítil sám na Vodičky Pyšelský středopolař Dalibor Kudrna, nájezd však Myslibořický brankář Radek Vodička zlikvidoval, bohužel neudržel míč v náruči a ten se s nutnou dávkou štěstí odrazil zpět k Daliborovi Kudrnovi, který skrz obránce poslal Pyšel do vedení. Na druhé straně mohl odpovědět Ondřej Pekárek, samostatný nájezd ovšem neproměnil. Poté o sobě dával hodně vědět nebezpečný útočník Jan Nestr, jeho střely však nenacházely cíl, nebo je likvidoval výborný Radek Vodička. Druhý samostatný nájezd v tomto zápase zahodil Ondřej Pekárek, stejně tak ztroskotal na brankáři Lukáši Teplém i Michal Němec a tak do kabin odcházeli šťastnější domácí, kteří hájily hubené vedení 1:0.

 

Jan Nestr hattrickem pojistil domácí výhru

Na začátku druhého poločasu byly Myslibořice velice blízko vyrovnání, pěkný centr Ondřeje Pekárka na nabíhajícího Michal Němce však neskončil brankou, Michal Němec ztratil míč ve velmi ostrém slunci a v akrobatickém zakončení netrefil míč. Po zbytečné ztrátě na levé straně se do brejku dostal domácí kanonýr Jan Nestr a přízemní střelou kolem brankáře navýšil skóre na 2:0 . O chvíli později se Jan Nestr zmocnil míče po další nepřesné rozehrávce, tentokrát z pravé strany a krásnou střelou z hranice velkého vápna vymetl pavučiny v pravé šibenici 3:0. Myslibořice poté prostřídaly sestavu a zapojily do hry všechny náhradníky. Zápas už se dohrával, konec už byl celkem vyhrocený, neboť přibylo pár ostřejších zákroků. Střely Myslibořic ze střední vzdálenosti pro domácího brankáře nebyly hrozbou. Domácí se nakonec mohli radovat ještě jednou, Jan Nestr vsítil hattrick v předposlední minutě utkání, branku sice vstřelil ze zjevného postavení mimo hru, ale domácí pomezní viděl hranu ofsajdu a tak branka platila. Pyšel dal Myslibořicím lekci z produktivity a oplatil tak Myslibořicím porážku z úvodního kola sezóny. Výsledek 4:0 určitě neodpovídá hernímu projevu. Myslibořice tak od výhry v Rapoticích marně čekají na body z venkovního prostředí. Po této prohře tak přezimují ve středu tabulky na 7. místě.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Šubrt Martin, trenér: Dneska jsme nastoupili s šesti hráči z B týmu. Bodovali jsme v posledních třech zápasech takže se závěrem sezóny můžeme být spokojeni.

TJ Myslibořice
Němec Michal, hráč: Nedokázali jsme dnes proměňovat naše šance a ani výsledek neodpovídá jak zápas probíhal.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - M. Štrosz [-] , L. Šoukal [-] , L. Tůma [-] , R. Šoukal [-] - M. Kubín [-] (6. P. Chadim [-] ) , D. Šabacký [-] , L. Kadlec [-] , D. Kudrna [-] (64. P. Žák [-] ) - J. Nestr [-] , J. Hejátko [-] (70. T. Němec [-] )

TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - R. Trpišovský [-] , M. Šoustal [-] , H. Svoboda [-] , T. Kratochvíl [-] - M. Čapoun [-] , J. Horák [-] , O. Pekárek [-] , P. Kocáb [-] - M. Pevný [-] (70. T. Palát [-] ) , B. Mencák [-] (9. M. Němec [-] )

ŽK: 24. R. Šoukal , 60. J. Hejátko - 31. H. Svoboda , 75. M. Čapoun , 82. T. Palát .
Hráči zápasu: J. Nestr - R. Trpišovský , P. Kocáb .
Místo: Pyšel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.