Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březník si přivezl vysokou výhru z Hrotovic B


Branky


0

Fotbalisté Březníku zakončili podzimní část cennou vysokou výhrou na hřišti rezervního týmu z Hrotovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Vojtěcha Rybníčka nasměroval hosty k výhře

V posledním podzimním zápase přivítaly Hrotovice B Březník. V případě výhry domácích by oba týmy přezimovaly se stejným počtem bodů. Březník poprvé prohrál pod novým trenérem. Zápas začal víc než dobře pro hostující tým. Již ve 3. minutě otevřel skóre svou čtrnáctou brankou sezóny Vojtěch Rybníček 0:1. Jeho střela z téměř třiceti metrů zaskočila domácího brankáře Martina Virgla. Březník velmi dobře kombinoval. To domácí tým zaskočilo, čehož využili hosté k dalším vstřeleným brankám. Ve 23. minutě na 0:2 zvyšoval po rohu na přední tyči Jaroslav Franěk a ve 30. minutě završil skvělou půlhodinku Petr Flesar, další střelou z veliké dálky 0:3. Hostům se tak muselo odcházet do kabin velmi z vesela.

Hosté pohodlně navýšili skóre

Do druhého poločasu již domácí nastoupili bez své brankářské jedničky Martina Virgla, který nebyl úplně zdravotně v pořádku a dvě jeho obdržené branky šly na jeho vrub. Místo něj zaujal místo v bráně hráč z pole Vítězslav Škoda, ale i on v 59. minutě kapituloval, když jej překonal Jakub Musil 0:4. Domácí měli také příležitosti ke skórování. Hlavně šance Dobrovolného volaly po gólu, ale jednu z nich bravurně zneškodnil zaskakující Vítězslav Škoda. Hosté však pečetili výhru dalšími dvěma góly. V 73. minutě přidal další gól Vojtěch Rybníček 0:5 a v 76. minutě uzavřel skóre utkání Petr Flesar 0:6.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: Věděli jsme, že dnešní zápas nebude lehký. Soupeř hrozil rychlými brejky. Hráli jsme ve velmi omlazené sestavě.

TJ Sokol Březník
Babčan Vladimír, trenér: Domácí tým se sice snažil, ale my jsme byli po celý zápas kombinačně lepší.



Sestavy


Sokol Hrotovice B
M. Virgl [-] (46. J. Virgl [-] ) - J. Kučera [-] , O. Harant [-] , J. Dufek [-] , J. Čtvrtníček [-] - M. Svoboda [-] , D. Denemarek [-] , M. Horák [-] , Z. Kovář [-] - V. Škoda [-] , O. Dobrovolný [-]

TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - D. Břoušek [-] , V. Franěk [-] , P. Sobotka [-] , J. Chadim [-] - M. Stříž [-] , M. Flesar [-] , J. Musil [-] , P. Flesar [-] - J. Franěk [-] , V. Rybníček [-]

ŽK: 39. J. Kučera , 88. M. Svoboda - 72. M. Stříž , 80. V. Rybníček .
Hráči zápasu: V. Škoda - J. Franěk .
Místo: Hrotovice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.