M. Sova 89.
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč vyhrála v Blatnici


Branky


89. M. Sova - 3. M. Vodička , 47. L. Lauš , 63. J. Zejda , 69. J. Zejda
0

Blatnice doma ve 23. kole přivítala Stařeč. Hosté zápas zvládli a tři kola před koncem jsou téměř zachráněni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vodička otevřel skóre

Hosté hrající o záchranu udeřili už ve 3´minutě, kdy se z rohu prosadil Vodička. Domácí mohli rychle odpovědět, ale domácí Sova nastřelil z hranice velkého vápna pouze břevno. Hosté měli více ze hry, ale první poločas skončil těsným výsledkem 0:1. 

Zejda úřadoval

Druhý poločas začal úplně stejně jako ten první, kdy se opět po třech minutách prosadili opět hosté. Domácím se nedařilo kombinovat. Nehrál se příliš pohledný fotbal a větrné počasí utkání příliš nepomohlo. V 63´ minutě úřadovali opět hosté, tentokrát se trefil Zejda a tentýž hráč se trefil znovu v 69´minutě a bylo rozhodnuto. V závěru utkání z přímého kopu už jen výsledek na 1:4 upravil domácí Sova. Hosté se výrazně přiblížili k definitivní záchraně a zaslouženě si z Blatnice odvezli plný počet bodů.



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Doležal [-] , M. Karásek [-] - D. Lojka [-] , T. Cech [-] , M. Šabatka [-] - M. Sova [-] - K. Trnka [-] (71. M. Šabatka [-] ) , J. Chrásta [-] , D. Pokorný [-] (82. R. Dušek [-] ) , M. Foltýn [-]

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Kaňka [-] , M. Bříza [-] (87. R. Ježek [-] ) , D. Kašiár [-] (64. S. Jahoda [-] ) , J. Zejda [-] , O. Mařan [-] , L. Lauš [-] (81. D. Tomek [-] ) , J. Rambousek [-] , M. Pysk [-] , M. Vodička [-] (70. R. Linhart [-] ) , F. Strouha [-] (83. M. Stonáček [-] )

ŽK: 66. M. Karásek , 78. D. Lojka .
Místo: Blatnice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: MAAR Michal - VRZAL Vlastimil, KAŇKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.