L. Rygl 1.
M. Rygl 20. (p.)
2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov neudržel vedení a podlehl Rokytnici


Branky


1. L. Rygl , 20. M. Rygl (p.) - 31. A. Štefánek , 41. L. Hakl , 49. M. Vahila
0

Chlístov doma v dalším zápase přivítal Rokytnici. Úvod zápasu nasvědčoval tomu, že domácí hladce zvítězí a přiblíží se záchraně. Hosté ovšem stačili nepříznivý vývoj otočit a odváží si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankové hody v první půli

Utkání s Rokytnicí začali domácí dobře. Hned v úvodu zápasu našel Lukáš Ferdan ideální přihrávkou mezi obránce Lukáše Rygla, který zatáhl míč do vápna soupeře, první střelou trefil golmana hostí, ale v dorážce již se nemýlil a otevřel skóre utkání. Následně si domácí vytvořili několik vyložených brankových příležitostí a byli aktivnější jako soupeř. V probíhající dvacáté minutě zatáhl míč do vápna Lukáš Rygl, který byl faulován a hlavní rozhodčí neváhal nařídit pokutový kop, který s přehledem proměnil Michal Rygl. Kdo si myslel, že druhá branka domácí uklidní a začnou kontrolovat hru byl na omylu. Opak byl pravdou. Po druhé vstřelené brance Chlístov polevil a přenechal aktivitu soupeři, který se postupně dostával do hry a vytvářel si jednu šanci za druhou. Jejich aktivita byla následně oceněna dvěma brankami, kdy nejprve v jednatřicáté minutě snížil Štefánek a o deset minut později vyrovnal Hakl. Rokytnice tedy stačila ještě do poločasové přestávky vymazat dvoubrankové vedení domácích. 

Vahila rozhodl

Druhý poločas se začal ve stejném obrazu jako konec prvního poločasu. V devětačtyřicáté minutě se k míči ve středu hřiště dostal Vahila, který si jej ideálně připravil ke střele, ze střední vzdálenosti vyslal nechytatelnou střelu na domácí branku, na kterou byl Belvončík krátký a poslal tak hosty do vedení. Na toto již domácí nedokázali zareagovat a k soupeřově brance se dostávali pouze sporadicky. Hosté byli aktivnější, lépe kombinovali a dá se říci, že se hrou bavili, protože Chlístov přehrávali ve všech směrech. Vytvářeli si jednu šanci za druhou, ale brankově se již do konce zápasu neprosadili. Soupeř si odvezl všechny tři body velice zaslouženě.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - T. Kuchařík [-] , J. Pokorný [-] , Z. Nováček [-] - M. Kuchařík [-] , J. Uhlíř [-] , M. Patočka [-] (38. M. Granát [-] ) , M. Rygl [-] - T. Žampa [-] (75. D. Brestovský [-] ) , L. Rygl [-] , L. Ferdan [-] -

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
M. Široký [-] - A. Štefánek [-] , J. Syrový [-] (84. M. Prokeš [-] ) , J. Herbrych [-] (77. M. Jičinský [-] ) , J. Hakl [-] , L. Hakl [-] , O. Dalecký [-] , R. Ferkl [-] (63. J. Bílek [-] ) , R. Sochna [-] , M. Vahila [-] , O. Štefánek [-] (87. F. Vejmelka [-] )

ŽK: 17. L. Rygl , 56. M. Rygl - 20. R. Sochna .
Místo: Chlístov. Počet diváků: 150. Rozhodčí: KLINER Jan - NESTROJIL Zbyněk, MILOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.