Rokytnice doma překvapila lídra tabulky


Branky


0

Překvapivý zápas se sehrál v rámci 22. kola okresního přeboru na Třebíčsku. Do Rokytnice, která sice v minulém kole získala skalp silných Hartvíkovic, ale i nadále bojovala o záchranu zavítal první tým soutěže, Třebelovice. Opravdu všechny příznivce fotbalu v okolí tento výsledek překvapil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól v 1. minutě

Třebelovice na začátku utkání potvrdily roli favorita a po dlouhém autu Navary a zmatcích mezi domácími stopery se již v 1. minutě prosadil nejlepší střelec soutěže Máca. Rokytnici se opět vrátilo prokletí ze zápasů proti Starči a Rudíkovu - gól v 1. minutě. Během první půle se však ale i Rokytnice dostávala do zakončení, ale šance Vahily a L. Hakla v síti brankáře Nesiba neskončily. Až ve 44. minutě se technickou střelou mířenou do růžku brány hostů prosadil A. Štefánek a do kabin se šlo s výsledkem 1:1.

Obrat ve druhé půli

Po první půlce se hrál vyrovnaný fotbal s šancemi na obou stranách. Výsledek ale otočil v 73. minutě střídající žolík Jičínský, který se v jarní části sezóny poprvé ukázal v dresu rokytnického A-týmu. Naskočil na centr poslaný kapitánem Vahilou a hlavou upravil výsledek na 2:1. O pár minut později Rokytnici podržel svými zákroky gólman Hobza a dal tak svému týmu šanci na udržení výsledku. V 82. minutě si Syrový společně s A. Štefánkem pohráli s obranou hostí a poslední jmenovaný poslal nebezpečný centr na hlavu L. Hakla, který s přehledem zaklidil balón do branky. Rokytnice výsledek 3:1 udržela a vykročila tak k záchraně v této soutěži.

Autor: Petr Herbrych



Ohlasy k zápasu



TJ Třebelovice
Bohuslav Veverka - trenér: Skončila série výher, to přijít muselo. Domácí měli větší hlad po vítězství, nějaké tutovky jsme měli, ale oni byli produktivnější. Snad to bude správný impuls pro další zápasy a už to v klidu dohrajeme.



Místo: Rokytnice n. R.. Počet diváků: 150. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - KAŇKA Josef, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.