2:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blatnice si s Jakubovem body rozdělila


Branky


20. M. Sova , 61. J. Trnka - 9. M. Pavela , 17. A. Pacas
0

V rámci 19. kola Okresního přeboru na sebe narazili dva sousedé v tabulce. Blatnice na svém hřišti přivítala Jakubov. Domácím vstup do jara vůbec nevyšel a první tři kola vyšla bodově naprázdno. Probudila se až v minulém kole, kdy vyhrála na hřišti Chlístova. Hosté zase v minulém kole doma pouze remizovali s posledními Přibyslavicemi po přestřelce 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakubov vedl po čtvrt hodině o dvě branky

Do zápasu vstoupili aktivněji domácí a vytvořili si územní převahu. První se ale radovali hosté z Jakubova, kteří prakticky z první vážnější akce v 9. minutě vstřelili gól, když se trefil Michal Pavela - 0:1. Opaření domácí se z obdrženého gólu ještě ani nevzpamatovali a inkasovali podruhé. K balónu se dostal hostující Aleš Pacas a poslal svůj tým do vedení - 0:2. Blatnice na to ale dokázala okamžitě po třech minutách odpovědět, když Sova předvedl pěknou individuální akci a snížil na 1:2. Hra se v tu chvíli přelévala ze strany na stranu, domácí se hnali za vyrovnáním ale nejblíže ke gólu měli hosté, kteří v závěru poločasu nastřelili brankovou konstrukci. Do kabin se šlo za stavu 1:2.

Trnka po rohu vyrovnal

Druhá půla nabídla z obou stran vyrovnanou partii. Domácí se snažili vyrovnat, což se jim podařilo v 61. minutě. Na dobře zahraný rohový kop si na zadní tyči naběhl Jiří Trnka, hlavou míč uklidil za záda Klímy a srovnal stav na 2:2. V poslední půlhodině měly oba týmy šance na rozhodnutí zápasu, ovšem ani jedna se neujala, a tak se musely o body rozdělit po remíze 2:2. Jakubov tak stáe zůstáva v tabulce před Blatnicí o dva body.



Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - L. Tomšíček [-] , M. Karásek [-] , M. Doležal [-] - D. Lojka [-] , J. Trnka [-] , T. Šabatka [-] (78. J. Chrásta [-] ) , T. Cech [-] - M. Sova [-] , J. Šimek [-] (46. M. Šabatka [-] ) - D. Pokorný [-]

Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - J. Forman [-] (67. J. Urbánek [-] ) , M. Dunkler [-] - D. Šibor [-] , M. Dunkler [-] , Z. Zika [-] , T. Kosmák [-] , P. Dvořák [-] (81. M. Dunkler [-] ) , M. Pavela [-] , A. Pacas [-] , T. Tržil [-]

ŽK: 26. D. Lojka , 31. J. Šimek , 90. M. Karásek - 31. T. Kosmák , 54. J. Forman , 87. M. Dunkler .
Místo: Blatnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: MACEK Ivo - SKÁLA Martin, NEUMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.