3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 13:00

26.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rantířov se na závěr radoval ze tří bodů!


Branky


25. M. Pecha , 59. M. Mikulec , 75. J. Holub - 73. O. Klimeš
0

Rantířovská juniorka přivítala na domácím hřišti Nadějov, od začátku se hrál vyrovnaný zápas, kdy se šance střídaly na obou stranách. Domácí nakonec mířili přesně 3x, hosté jen jednou, a tak domácí brali tři body za výhru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas s lepším koncem pro domácí

Utkaly se dva týmy z podobných míst v tabulce a hned zkraje se to začalo potvrzovat. Prvních dvacet minut zápasu bylo velice vyrovnaných, šance si tvořily oba dva mančafty a bylo otázkou, kdo z nich se prosadí jako první. A jako první udeřili domácí Ježci. Domácí si vypracovali dobrou šanci, první střelu ještě obrana s gólmanem Čejkou odvrátila, ale na dorážku z kopačky Marka Pechy již byli všichni z Nadějova krátcí, domácí tak šli v 25. minutě do vedení. Rantířov byl v následujích minutách po vstřelené brance lepším týmem, hosty k ničemu nepustili, takže se šlo do kabin za stavu 1:0.

Další tři branky ve druhé půli

Druhá půle začala podobně, jako se hrálo posledních dvacet minut v poločase prvním. Domácí byli lepší a aktivnějším týmem, ale nedokázali se prosadit, ačkoliv šance na to byly. Branky začaly padat až po zhruba patnácti minutách druhé půle. A byli to opět domácí, kteří udeřili. V 59. minutě se prosadil hráč z A týmu, Michal Mikulec a domácí vedli už o dva góly - 2:0. Domácí se snažili o navýšení skóre, ale v rozletu jim zabránil Ondřej Klimeš, který v 73. minutě snížil z ojedinělé akce Nadějova na 2:1. Za dvě minuty po snížení však domácí opět odskočili o dvě branky - třetí branku domácích obstaral mladý střelec Jakub Holub, který má v posledních zápasech dobrou formu, 3:1. Zbytek zápasu si domácí v čele se zkušenými Pechou a kapitánem Pivničkou pohlídali a brali tak tři body za výhru 3:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Nadějov
Marek Čejka- brankář: "Domácí byli lepší a vyhráli zaslouženě, od nás zahrál dobře Zdeněk Doležal."



Sestavy


TJ Ježek Rantířov B
D. Fous [-] - R. Pivnička [-] (76. F. Cakl [-] ) , M. Pecha [-] (55. D. Cabúk [-] ) , M. Mikulec [-] (65. M. Urbánek [-] ) , L. Lát [-] , V. Karásek [-] , K. Holub [-] , J. Holub [-] , M. Grundza [-] , P. Cibulka [-] , J. Vyskočil [-]

TJ Mír Nadějov
M. Čejka [-] - P. Fazekaš [-] (46. L. Klimeš [-] ) , O. Klimeš [-] (82. D. Oberreiter [-] ) , D. Pavlíček [-] , P. Pytlík [-] , P. Mach [-] , T. Pech [-] (35. L. Augustin [-] ) , J. Krejčí [-] , A. Tlačbaba [-] , Z. Doležal [-] , M. Tlačbaba [-]

ŽK: 12. J. Vyskočil , 89. P. Cibulka .
Místo: Rantířov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: SURÁN Vlastimil - URBÁNEK Zdeněk, KŘÍŽ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.