Velký Beranov na závěr rozprášil Cejli!


Branky


0

Poslední zápas těchto celků se odehrál v Cejli na výborně připraveném trávníku a s podporou fanoušků na obou stranách, Beranov dominoval od první minuty a nakonec vyhrál vysokým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance Beranova od první minuty

Už od první minuty vyvíjeli hosté z Beranova velkou aktivitu a touhu užít poslední zápas, což vedlo k několika brzkým šancím, kterou hned ve 3. minutě po přihrávce Ganzwohla proměnil Jonáš. Hosté i dále vyvíjeli tlak a kombinacemi se dostávali do zakončení. Další branku vstřelil po levé straně Ganzwohl. Hned za chvíle mohl ten samý hráč zvyšovat na 3:0, ale stejně jako jeho, tak Jonáše vychytal Lačný. Pokorný z malého vápna netrefil prostor tří tyčí a Petr Kittler svoji střelu umístil pouze do spojnice. Avšak jeho druhá střela z hranice velkého vápna už zaplula za Lačného. Hráči Cejle místy nevěděli kudy kam a za půlky se dostávaly sporadicky po nákopech na duo Dolejší-Čáp, leč nic nebezpečného z toho nebylo. Čtvrtý gól přišel z presinku hostů, kdy Ganzwohl uloupil míč Bednaříkovi, přihrál Matějíčkovi, který ještě našel Jonáše a ten se nemýlil. Domácí se ale i tak branky dočkali, když se po faulu na polovině hřiště do míče opřel Bednařík a dlouhým míčem našel Čápa, který hlavou překonal Markoviče. Brankou do šatny tak skončil první poločas.

 

Góly i ve druhém poločase

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy s nějakou změnou v sestavě, ale i tak prim hrál Velký Beranov. Útoky se na bránu domácích valily, ale výborně chytající Lačný zachraňoval domácí od debaklu. Obrana Cejle dostala definitivní trhlinu po střídání M.Bednaříka, což ještě více posílilo ofenzivní snažení hostů. Pátou branku má na svědomí Jonáš, který se od půlky hřiště dostal až do vápna a zkompletoval hattrick. Střela Havlína z dobré pozice skončila na břevně, Hladílkův gól zhatil zvednutý praporek. Z rohu se přihlásili i domácí, ale D. Čáp hlavičkoval mimo bránu. Další projektil z šestnáctky Lačný skvěle vyrazil, ale k míči se dostal Vrtal, předložil Ganzwohlovi a ten zvyšoval na 6:1. Další slušnou šanci nevyužil Jonáš, hlava Havlína šla mimo a Ganzwohl spálil 100% gólovku hlavou po centru Jonáše. Poslední branka padla poté, co Lačný vyrazil Vrtalovu střelu k Jonášovi, který nejprve dal znovu vyniknout Lačnému, ale napodruhé už nezaváhal a zakončil na 7:1. Zápas tímto výsledkem už skončil.



Ohlasy k zápasu



TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl - útočník: "Po konečném hvizdu ocenili domácí diváci své borce potleskem a stejně tak i nás, hosty, kteří jsme zde sehráli velmi výborně utkání a zakončili svůj suverénní ročník vysokým vítězstvím."



Místo: Cejle. Počet diváků: 100. Rozhodčí: URBÁNEK Zdeněk - ZLATUŠKA František (N), KITTLER Rostislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.