3:1
(1:0)
48. F. Toman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2016 18:00

26.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Antonínův Důl porazil Luka a končí na bedně!


Branky


0

V Antonínově Dole se v pátek v podvečer odehrál poslední zápas OP pro oba mančafty. Lukám šlo o záchranu, Antonínův Důl ještě bojoval o místo na bedně. Zápas měl vyrovnaný průběh, alespoň do 50. minuty, pak domácí hosty přehráli a zaslouženě zvítězili 3:1 a končí na bedně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas s lepším výsledkem pro domácí

Výkop tohoto utkání byl posunutý, hrálo se v pátek od 18:00. Přišla spousta diváků, a tak bylo o atmosféru postaráno. Luka přijela s posilami z Áčka, ale nakonec jim to nepomohlo. Již ve 14. minutě zakombinovali domácí ve středu hřiště a finální nahrávka našla ve skvělé formě hrajícího Libora Krejčího, který zakončil na vzdálenější tyč. 1:0 .Domácí chtěli náskok navýšit, ale střely končily mimo tři tyče. Hosté všechny své útočné akce hráli na Filipa Tomana, který ale neměl moc podpory od spoluhráčů. Také tento hráč zahrál ve 30. minutě volný přímý kop. Zahrál ho parádně, ale ještě parádněji zakročil v bráně Zdeněk Šimek a vytáhl balon na břevno, míč se odrazil na brankovou čáru a domácí odklidili balon do bezpečí. Konec poločasu a výsledek byl 1:0 pro domácí.

Zkrat gólmana zkomplikoval domácím hru

Ve 48. minutě hosté zahrávají z vlastní poloviny dlouhý nákop a balon propadá za beky, kde je připravený Filip Toman, který obehraje gólmana a dává do prázdné brány. 1:1 Velká chyba Adolské obrany. Vyrovnaný stav trval pouze 4 minuty, protože Adolský válec je nezastavitelný. Libor Krejčí si na pravé straně povodil dva beky, následně dal balon pod sebe, kde byl nastartovaný Tomáš Pokorný a zakončil pod víko. Gólman byl bez šance. 2:1 Hosté v 61. minutě zakládají útočnou akci, zakončují, ale gólman je proti a chytá míč na zemi, kde mu útočník z Luk přišlápne ruku a Zdeněk Šimek neudrží nervy a srazí útočníka k zemi. Jasná červená karta a oslabení svého týmu. Totální hloupost brankáře. Do branky si tedy musel stoupnout Marek Hanousek, který hnedka dával spoluhráčům hlasitým povzbuzováním najevo, že je na hřišti. Hosté začali tlačit, měli jednu šanci za druhou, ale Hanousek se svými obránci nedovolili hostům skórovat. V 86. minutě parádně vystřelil z vápna Libor Krejčí a poslal balon do brány. 3:1 Tímto výsledkem zápas skončil a Antonínův Důl končí sezónu na bedně!



Ohlasy k zápasu


TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
Petr Novák - útočník: "Velice těžký zápas, který jsme dovedli do vítězného konce. Každý ho odmakal na 100% a my mohli po konci zápasu začít slavit vydařenou sezónu."

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
Martin Žatečka - trenér: "Myslím si, že se hrál vynikající fotbal a upřímně si myslím, že to nemělo nic moc společného s okresním přeborem. My jsme hráli dobře, měli jsem tam kluky z áčka ti nás samozřejmě hodně zvedli , ale bohužel pro nás oni byli lepší. Libor Krejčí, to není hráč do okresního přeboru, ale i ti další kluci od nich hráli fakt dobře a vyhráli zaslouženě, protože my jsem ty chyby vzadu zase udělali a oni nás potrestali. Hosté nejsou mančaft do okresního přeboru a podle mě, jestli se budou scházet, tak příští rok postoupí."



Sestavy


TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
Z. Šimek [-] - L. Pirožek [-] , L. Slavík [-] , L. Zdarsa [-] , V. Čurda [-] - A. Urban [-] (89. J. Dočkal [-] ) , P. Vorálek [-] , J. Göth [-] , T. Pokorný [-] - L. Krejčí [-] (90. Z. Duba [-] ) , P. Novák [-] (63. M. Hanusek [-] )

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
J. Babínek [-] - F. Rozmahel [-] , D. Horáček [-] , M. Zámostný [-] (71. D. Stejskal [-] ) , Š. Číhal [-] , F. Toman [-] , D. Svěrák [-] , J. Čermák [-] (76. M. Poláček [-] ) , M. Kubeš [-] , V. Rychlý [-] , P. Navrátil [-]

ŽK: 42. L. Pirožek , 44. T. Pokorný - 36. M. Zámostný , 42. P. Navrátil , 53. M. Kubeš , 61. V. Rychlý , 81. Š. Číhal . ČK: 61. Z. Šimek .
Místo: A.Důl - hř. Na Stoupách. Počet diváků: 101. Rozhodčí: KARLÍK Ondřej - SVOBODA Patrik, VLK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.