Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2016 18:00

26.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brtnice doma bez problémů zvítězila!


0

Brtnice v posledním zápase sezóny přivítala celek z Telče a po dlouhé době se sešla v dobré sestavě. Na hřišti to bylo vidět, domácí nedali hostům šanci a vyhráli jasně a zaslouženě vysoko 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brtnice ovládla první poločas

Na dnešní zápas se Brtnice sešla konečně v hojnějším počtu, dokonce s pěti náhradníky. Zápas začal náporem Brtnice a hned z první akce udeřila. Po lajně utekl ve druhé minutě domácí hráč Jan Doležal a rozvlnil síť poprvé. Hosté se dostávali do akcí, ale střely končily většinou mimo branku. Druhý gól přidal ve 21. minutě ostrostřelec Aleš Frolda, kterému domácí záložník naservíroval míč na vápno a ten ho dorazil do branky. 2:0. Poté utkání ovlivnilo vyloučení hostujícího Matyse, který skluzem zezadu podkopl domácího hráče. Brtničtí udeřili ještě jednou v poločase a o navýšení skóre se postaral tradiční střelec Tomáš Doležal, který propálil vše, včetně hostujícího brankáře a upravil na 3:0. Tímto výsledkem skončil první poločas.

Brtnice dokonala kanára

Do druhého poločasu Brtničtí vystřídali a pustili do hry čerstvou krev. A od trenéra to byl chytrý tah. V 77. minutě po krásné individuální akci prosadili opět domácí, když útočník Jan Brancuzský prošel obranou Telče jak nůž máslem a pod břevno zvýšil na 4:0. Poté se hra chvilku uklidnila a spíše se hrálo uprostřed hřiště. Domácí kontrolovali hru a v klidu kombinovali na vlastní půlce. Po rychlé kombinaci dostal na hranici šestnácky, kde hostující hráč zatáhnul za tzv. záchrannou brzdu a kopal se přímý kop. K tomu se postavil tradiční exekutor Aleš Frolda a připsal si další branku na 5:0. Kdo očekával, že to byla poslední branka, tak se mýlil. Z poslední akce, kde Jan Brancuzský zahrával rohový kop, našel přesně nohu Tomáše Doležala, a ten dovršil tenisového kanára, 6:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Brtnice
Michal Plaček - obránce: "Škoda, že jsme se sešli až na poslední utkání v tak hojném počtu. Myslím, že výhru jsme si zasloužili, i když hosté měli několik slibných šancí. S výsledkem jsme spokojeni. Krásné zakončení jarní sezóny."




Sestavy


TJ Sokol Brtnice
J. Plaček [-] - M. Plaček [-] , Z. Doležal [-] , T. Smolík [-] (46. J. Zelený [-] ) , R. Kružík [-] - J. Zelený [-] , P. Kružík [-] , T. Doležal [-] , J. Doležal [-] - A. Frolda [-] , J. Vyskočil [-] (46. J. Brancuzský [-] )

SK Telč B
J. Dolský [-] - J. Beňo [-] , K. Kokejl [-] , D. Hejda [-] , R. Mikeš [-] , L. Matys [-] , J. Páral [-] , M. Lupač [-] , T. Havlík [-] , M. Slabý [-] (46. D. Kudláček [-] ) , D. Kujal [-]

ŽK: 44. J. Doležal - 17. T. Havlík , 25. L. Matys , 84. J. Dolský . ČK: 35. L. Matys .
Místo: Brtnice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: SURÁN Vlastimil - NERAD Jiří, VOMELA Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.