Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Telči bez vítěze!


Branky


20. L. Hejl , 22. R. Hejda , 63. D. Fortelný , 90. R. Hejda - 53. O. Beseda , 55. D. Ramach , 67. M. Houzar , 76. M. Musil
0

Na hřišti v Telč se strhla pravá fotbalová přestřelka. Domácí vedli, ale svůj náskok prohospodařili, až nakonec vyrovnali v poslední minutě na 4:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o dva góly

Začátek zápasu se nesl v režii hostujícího Batelova, který rozhodně nepřijel jenom bránit. Naopak začal hned v prvních minutách útočit, ale své šance trestuhodně zahazovali. A tak musel přijít trest. Ve 20. minutě se poprvé za domácí prosadil Lukáš Hejl a domácí vedli 1:0. Za další dvě minuty to bylo už o dva góly, to když se po nedůrazu hostující obrany prosadil Roman Hejda2:0. Hosté zůstali jako opaření a dva po sobě inkasované góly s nimi značně zamávali a do konce poločasu se už nemohli dostat do hry. 

Vyrovnání přišlo za minutu dvanáct

Druhý poločas patřil jasně hostům, kteří byli výrazně lepším týmem. Snížení přišlo záhy. V 53. minutě se prosadil Ondřej Beseda, kterému to v posledních zápasech pálí. A za dvě minuty přišlo vyrovnání. V 55. minutě se prosadil Dominik Ramach a bylo vyrovnáno, 2:2. Pak se z ojedinělé akce prosadili domácí, konkrétně v 63. minutě Daniel Fortelný a domácí znovu vedli, 3:2. Z vedení se však neradovali příliš dlouho, protože za 4 minuty bylo opět vyrovnáno. Tentokrát byl úspěšným střelcem Michal Houzar. Batelov nadále útočil a byl lepší, v 76. minutě se prosadil Michal Musil a hosté poprvé v zápase vedli, 3:4. Vypadalo to, že hosté výhru uderží, ale přišel poslední útok domácích, na jehož konci stál Roman Hejda a jeho gól znamenal bod za konečnou remízu 4:4.



Ohlasy k zápasu



1. FC Batelov
Miroslav Marek - obránce: "V úvodu jsme byli lepší, ale neproměnili jsme šance. Domácí dva góly nás vykolejili, druhý poločas jsme byli jasně lepší. Domácí bohužel vyrovnali v poslední minutě."



Sestavy


SK Telč B
M. Misař [-] - J. Beňo [-] (46. D. Stránský [-] ) , L. Matys [-] , R. Mikeš [-] , D. Fortelný [-] , M. Slabý [-] , M. Lupač [-] , T. Havlík [-] , R. Hejda [-] , J. Krupil [-] , L. Hejl [-]

1. FC Batelov
M. Cháb [-] - Z. Poledna [-] , T. Hron [-] , D. Ramach [-] - M. Zima [-] , M. Houzar [-] , K. Havlíček [-] , J. Hradecký [-] (65. M. Marek [-] ) , M. Musil [-] - L. Maňo [-] (85. D. Blaško [-] ) , O. Beseda [-] -

ŽK: 6. R. Hejda , 12. L. Hejl , 87. L. Matys - 16. L. Maňo , 89. M. Zima .
Místo: Telč. Počet diváků: 80. Rozhodčí: SVOBODA Patrik - POLODNA Vladimír, ZADRAŽIL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.