3:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rantířov vedení neudržel, Puklice za tři body!


Branky


0

Na puklickou fotbalovou tvrz zajížděl omlazený celek Rantířova s cílem zabojovat o dobrý výsledek. Mladíci v hostující sestavě skutečně potrápili domácí hráče víc než dost, na body to tentokrát nestačilo, domácí vyhráli 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladíci z Rantířova v prvním poločase lepším týmem

Začátek zápasu začal opatrně z obou stran. Jako první se začal do útoku tlačit Rantířov plný mladíků. Mladí se snažilo držet míč na zemi a tak to i na začátku fungovalo, první gól padl po akci na středu hřiště kdy Karel Holub kolmou přihrávkou pozemi do náběhu našel své dvojče Jakuba, ten se nemýlil a hosté načali skóre, 0:1.
Domácí hrozili z nakopávaných balónů a vyhrávaných hlaviček, ve kterých byli lepší. Po obdrženém gólu zahrávali několik rohových kopů a z jednoho i vyrovnali, když se prosadil Roman Křišťál1:1. O pár minut později se opět dostali do šance rantířovští, zase hra po zemi vykřesala naději na vstřelení gólu, tentokrát po rozehře P. Cibulky se míč dostal k M. Horáčkovi a ten poslal míč přes obránce na nabíhajícího Klímu, ten bohužel trefil golmana. Ale to nevadilo, protože hned druhý útok skončil gólem. Středová akce na čtyři doteky Karásek šel po středu hřiště přihrál Klímovi, ten elegantní patičkou vrátil Karáskovi a ten vybídl opět Jakuba Holuba, střela do šibenice, skóre 1:2. Do konce prvního poločasu měli domácí jen rohový kop a pár střel se kterýma si mladý golman Rantířova poradil.

Puklice otočily zápas

Hosté nechtěli obdržet už žádnou branku, ovšem to se nezadařilo. Puklice měly od začátku druhého poločasu velký tlak a ten zapříčinil vyrovnávací gól, hostům se nepodařilo odkopnout míč z velkého vápna a šťastnou polostřelou domácí vyrovnali, Marek Tůma vyrovnal na 2:2. Druhý poločas už byli mladíci z Rantířova jakoby poloviční oproti prvnímu poločasu, kombinace se dařila, ovšem  finální fáze už nikoliv. Puklice začali opět nakopávat dlouhé balóny a s tím měli hosté problémy. Po dlouhé době, kdy se hrálo nahoru - dolů, se měnilo skóre v 76. minutě, kdy domácí vstřelili gól na 3:2, střelcem byl střídající Tomáš Skotar. Rantířov se nevzdával a stále se tlačil do útoku, míč držel na zemi a vytvářel si šance. V posledních minutách zahrával 2 přímé volné kopy, ze kterých mohli vytěžit vyrovnávací gól, bohužel štěstíčko nepřálo, a tak i po velmi dobrém výkonu jede domů bez bodu.



Ohlasy k zápasu



TJ Ježek Rantířov B
Michal Klíma - útočník: "Podle mě jsme hráli jeden z nejlepších utkání jara, měli jsme v sestavě 7 dorostenců, je neuvěřitelný, jak si s tím kluci poradili. Děkuji jim za skvělý výkon a musím říct, že jsme si minimálně 1 bod zasloužili."



Sestavy


TJ Sokol Puklice
M. Kabelka [-] - L. Zeman [-] , M. Tůma [-] - V. Neubauer [-] - V. Kos [-] (51. M. Tůma [-] ) , R. Křišťál [-] , V. Tišl [-] , M. Hekrle [-] (63. T. Skotar [-] ) , F. Novotný [-] , V. Zeman [-] , D. Skotar [-]

TJ Ježek Rantířov B
Š. Böhm [-] - M. Klíma [-] (75. P. Housa [-] ) , F. Cakl [-] , L. Lát [-] , V. Karásek [-] , M. Grundza [-] , J. Holub [-] , K. Holub [-] , J. Vyskočil [-] , M. Horáček [-] , P. Cibulka [-]

ŽK: 90. D. Skotar - 55. P. Cibulka , 88. J. Vyskočil .
Místo: Puklice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: NERAD Jiří - KŘÍŽ Jiří, KŘÍŽ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.