Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nadějov naděloval - 8:0 se Starou Říší!


Branky


0

Nadějov doma hostil celek ze Staré Říše, očekával se vyrovnaný zápas, avšak vše nakonec dopadlo zcela jinak - domácí úřadovali, a soupeři nasázeli rovných 8 branek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O třídu již v první půli

Nadějov vstoupil do zápasu nejlepším možným způsobem. Již v první minutě zamířil přesně na cíl Luboš Klimeš a domácí se uklidnili hned zkraje, 1:0. Klimeš byl při chuti, v následujících minutách měl další dvě tutové šance, leč neproměnil. Pak se musel činit i domácí gólman Čejka, který zlikvidoval samostatný nájezd kapitána hostí Pokorného. Druhý gól přidal před pauzou Petr Fazekaš, který využil chyby obránců a mířil přesně, 2:0. Těsně před poločasem se pak prosadil ještě domácí Aleš Tlačbaba a bylo to do poločasu 3:0 pro domácí.

Dalších pět gólů domácích

Druhý poločas už od začátku ovládali domácí, kteří měli míč na svých kopačkách a hosty do žádných šancí nepouštěli. Naopak sami skórovali. Hned v 51. minutě si druhý zásah připsal Luboš Klimeš, kterého o čtyři minuty později napodobil Petr Mach a bylo to už o rukavici - 5:0V 60. minutě to už byl tenisový kanár, když se prosadil Daniel Pavlíček, hosté v této chvíli zápasu jako by ani neexistovali. Patnáct minut před koncem přidal další branku domácí Petr Fazekaš, a bylo to už 7:0. V 80. minutě dal definitivní podobu zápasu Daniel Pavlíček a zápas tak skončil 8:0. Zápas měl celou dobu jasný průběh, hosté kromě jedné šance prakticky nic nevytvořili a výsledek hovoří za vše.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Nadějov
Marek Čejka - brankář: "Tento zápas jsme zvládli a soupeře jsme jasně přehráli."




Sestavy


TJ Mír Nadějov
M. Čejka [-] - P. Fazekaš [-] , L. Klimeš [-] , D. Pavlíček [-] , P. Pytlík [-] (58. L. Augustin [-] ) , P. Mach [-] , K. Klimeš [-] (69. L. Klimeš st. [-] ) , J. Krejčí [-] , A. Tlačbaba [-] , Z. Doležal [-] , M. Tlačbaba [-]

FSC Stará Říše B
Z. Svoboda [-] - M. Hrubša [-] , D. Kouba [-] , J. Pinc [-] (51. J. Buzek [-] ) , P. Pokorný [-] , D. Bartoň [-] - F. Ratkovský [-] , M. Žák [-] , F. Bartoň [-] - L. Karkula [-] , J. Štěpnička [-]

ŽK: 38. P. Fazekaš - 34. M. Hrubša , 44. P. Pokorný , 87. F. Bartoň .
Místo: Nadějov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: PACEK Dominik - LYSÝ Tomáš, SVOBODA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.