1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brtnice veze všechny body ze Ždírce!


Branky


0

Do Ždírce zajížděla k utkání předposledního kola Brtnice, domácím šlo ještě o druhé místo, to hostům už o nic nejde, zápas nakonec skončil jejich vítězstvím 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna šance hostům stačila

Pro diváka velice nudný zápas, který přinesl spoustu nepřesností a téměř žádné zakončení. Domácí již tradičně začali náporem, avšak jak už bývá tradicí, neproměnilo se několik slibných šancí, ve kterých se ocitli mimo jiné Záškoda, Horáček či Hanus, nechytly se ani 3 trestné kopy z hranice vápna.  Naopak hosté proměnili hned svoji první šanci, která byla  z jejich strany za první poločas taky jediná. Ztráta míče domácích na vlastní polovině, hosté šli do brejku, se štěstím dostali míč do vápna, kde ho Kružík špičkou stihl doklepnout mezi nohy bezmocného Fialy - 0:1.

I přes dvě branky se krásný fotbal nekonal

Druhý poločas byl snad ještě horší než ten první, jediné pěkné momenty připravili domácí fanoušci, kteří na svém posledním domácím zápase fandili až do úplného konce, čímž jim byla odměnou jediná branka, kterážto už nic neřešila. Nepřesnost střídala další nepřesnost a tak to bylo celý druhý poločas - bez výrazných šancí či střel. Hosté svojí výbornou obranou v čele s kapitánem Doležalem nedali domácím již žádný prostor, naopak se snažili o nakopávané míče za obranu domácích - za to sklidili ovoce v podobě druhého gólu - míč měli na kopačkách 2 domácí beci, ale ani jeden ho nebyl schopný urvat do autu, čehož využil Jan Doležal a uklidil míč do brány domácích - 0:2. Poté se již zápas dohrával a tečku za ním udělal po individuální akci Ondřej Záškoda, který přehodil na zadní tyč hostujícího Plačka a upravil na 1:2. Žádný tlak se již nekonal, a tak si Brtnice ze Ždírce odvezla krásné 3 body.


Ohlasy k zápasu


TJ Ždírec
Petr Tlačbaba - útočník: "Zápas, který rozhodl nedůraz při bránění a opět nemohoucnost při zakončení domácích. Brtnice předvedla opravdu koordinovanou obranu, dopředu však téměř nic neukázala, ale 2 šance jim na vítězství stačily."

TJ Sokol Brtnice
Michal Plaček - obránce: "Do utkání jsme šli s tím nedostat velký příděl branek a zaměřili jsme se na bránění. V 11 lidech bez střídání a to zdaleka nebyla nejsilnější sestava si myslím, že jsme předvedli bojovnej výkon, škoda že jsme neproměnili více tutových šancí, ale tři body bereme."



Sestavy


TJ Ždírec
B. Fiala [-] - P. Čermák [-] , O. Jaroš [-] (59. L. Pospíchal [-] ) , L. Záškoda [-] , V. Fiala [-] - R. Hanus [-] , J. Bucl [-] , R. Forman [-] , O. Záškoda [-] - P. Tlačbaba [-] , P. Horáček [-]

TJ Sokol Brtnice
J. Plaček [-] - M. Plaček [-] , Z. Doležal [-] , J. Doležal [-] , J. Zelený [-] - R. Kružík [-] , P. Kružík [-] , T. Doležal [-] , V. Března [-] - I. Dostál [-] - T. Smolík [-]

ŽK: 24. P. Horáček , 76. R. Hanus .
Místo: Ždírec. Počet diváků: 65. Rozhodčí: STANĚK Lukáš - KARLÍK Ondřej, SOBOTKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.