Velký Beranov kanárem smetl Rantířov!


Branky


0

Zápas, ve kterém zas o tolik nešlo, měl nakonec jasný průběh a k vidění bylo celkem dost zajímavých situací na obou stranách. Skóre se nakonec zastavilo na tenisových 6:0 pro Velký Beranov.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločasem skončil rozdílem třídy

Dle očekávání si od úvodního hvizdu vzali hosté balón pod svou kontrolu a přeléváním hry ze strany na stranu trpělivě čekali na mezery v obraně domácích. Ale jejich snažení nemělo moc účinku a tak se po pár chybách v rozehrávce dostali do prvních šancí právě domácí, kdy domácí útočník, byť měl půl brány prázdné, našel jen pohotového Markoviče, který si poradil i s dorážkou a následné další pokusy nadvakrát zablokovala obrana. O malou chvíli později jeden z domácích hráčů bránu z dobré pozice přestřelil a po centru do vápna na zadní tyč jen o kousek minul brankový prostor. Jelikož domácí branku nedali, hosté z první velké šance ano. Dlouhý míč od Petra Kittlera propadl obranou a Jiří Hladílek tak sám upaloval na Fouse a otevřel skóre zápasu, 0:1. Hosté pak i nadále čekali na vhodný okamžik kdy udeřit a ten nastal v 27. Minutě, kdy Markovič zvolil rychlý odkop, Ganzwohl na půlce hlavou prodloužil na Romana Jonáše, který si obhodil posledního obránce a křižnou střelou překonal brankáře. 0:2. Netrvalo dlouho a hosté vedli o tři branky, Kamil Eliáš si na levém křídle zpracoval míč do běhu, uvnitř šestnáctky nasadil obránci jesle o propálil Fouse, 0:3. Jeho podobná akce o chvíli později už ale skončila v rukavicích domácího strážce. Do konce poločasu bylo k vidění ještě pár pokusů hostů o zvýšení skóre, ale žádný nebyl pro domácí bránu příliš nebezpečný a tak se šlo do kabin za stavu 0:3 z pohledu domácích.

Kanára završili hosté ve druhém poločase

Z kraje druhého poločasu se hrál fotbal mezi vápny a brankové příležitosti bychom nenašli, rozruch nastal v 55. minutě, kdy se po faulu hostujícího záložníka dostali oba hráči na zem, začali se držet pod krkem, ostře si nadávat a vypadalo to i na větší potyčku, avšak hráči oba rváče od sebe po chvíli odtrhli. Rozhodčí pak po poradě s pomezním udělil oběma hráčům červenou kartu. Střed hřiště se otevřel a toho mohli využít domácí, ze středu se míč dostal k útočícímu hráči, který ač byl faulován už před vápnem, upadl v pokutovém území a kopala se penalta. Byla to příležitost, jak zápas ze strany domácích více zatraktivnit, ale domácí s ní naložili prachbídně, střela domácího borce skončila mimo branku. Teď už byla hra pod taktovkou Beranovských, kteří se dostávali do šancí, zejména na levé straně Vrtal, který svou rychlostí trápil obranu domácích, ale jeho řešení, stejně tak i jeho spoluhráčům několikráte scházel klid a přesnost. Svou druhu branku v zápase vsítil po prostrčení před malé vápno Jiří Hladílek, další branku měl na kopačce Ganzwohl, který ale místo poloodkryté brány trefil pouze tyč. Hattrick mohl završit Hladílek, ale jeho pěkně umístěnou střelu vyrazil Fous do břevna a skákavý balón dorazil do brány pohotový Richard Ganzwohl - 0:5. Pak se domácím naskytla z ojedinělé šance tutovka. Míč se z pravé strany dostal na penaltu k osamocenému hráči domácích, rantířovský hráč ale trefil pouze střed branky, kde stál brankář hostů. Gólovou tečku dal zápasu Roman Jonáš, jenž se v chaosu před brankou domácích vzpamatoval nejlépe a skákavou střelou dal dnešnímu klání konečnou podobu, 0:6. Posledních deset minut už nic podstatného nenabídlo a tak si hosté dále drží jarní neporazitelnost a navyšují svůj počet vstřelených branek, zatímco rantířovští ještě zkusí zabojovat o lepší umístění v tabulce na půdě Puklic.



Ohlasy k zápasu


TJ Ježek Rantířov B
Michal Klíma - záložník: "I přes výsledek naše hra zas tak hrozná nebyla, ale přece jenom, hosté byli ve všem o něco lepší a zaslouženě vyhráli."

TJ Velký Beranov 1975
Petr Tomášek - obránce: "Zápas se od začátku vyvíjel jasným směrem. Od začátku to bylo v naší režii a nepustili jsme balón z kopaček a zaslouženě vysoko vyhráli."



Místo: Rantířov. Počet diváků: 55. Rozhodčí: LYSÝ Tomáš - STANĚK Lukáš, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.