Luka nad Jihlavou nezvládla zápas s Rantířovem!


Branky


0

Další souboj béček čekal o víkendu na diváky v Lukách nad Jihlavou. Domácí hrají o holé přežití a body by se jim tak hodily jako sůl. Rantířov nastoupil s mladou sestavou prošpikovanou zkušenostmi a to se ukázalo jako dobrý tah - hosté vyhráli rozdílem dvou gólů 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu prvního poločasu mírně lepší domácí

Domácí borci nezačali zápas vůbec špatně. Byli lepším týmem a tlačili se před gólmana Fouse, jak jen to bylo možné. Střelci louckého béčka na něj také vyslali několik střeleckých pokusů, Martin Guth mířil jen doprostřed branky a dobrou střelu mladého Pešáka stejně dobrým zákrokem kryl Fous v rantířovské brance. Pak se ke slovu dostali i hosté, měli k dispozici přímý kop z dobré vzdálenosti, střela mířila pod břevno, Babínek však byl připravený a střelu vyrazil do bezpečných míst. Od této chvíle tahali domácí za kratší konec a hosté se postupně dostávali na koně. Několika průniky se dostali do vápna domácích, jednu dobrou šanci z penaltového puntíku ale Babínek zpacifikoval a držel domácí naděje vysoko. Domácí se dopředu trápili, tradičně vyčníval jen Ondřej Brázda, ale byl na to bohužel sám. Poločas tak skončil 0:0, domácí pokud chtěli pomýšlet na body, museli ve druhém poločase přidat hlavně v útočné fázi.

Dva góly domácí položili

Druhých čtyřicetpět minut začali mírně aktivněji opět domácí, ale stejně jako ke konci prvního poločasu - chyběla kvalita v předfinální fázi a v zakončení. Některé situace řešili domácí doslova hrozivým způsobem, celkově však v utkání bylo poměrně dost nepřesností, a to na obou stranách. Hostující mladíci uplatňovali na domácí svoji rychlost a zle louckým bekům zatápěli. První branka padla zhruba v 60. minutě (kvůli výpadku systému FAČR není elektronický zápis k dispozici), hosté se dostali do brejku, míč skákal nějakých 20-25 metrů od brány a Juraj Kozák napálil míč šajtlí pod klacek Babínkovy branky - 0:1. Od té chvíle to bylo z domácí strany už jen křeč a trápení, čehož hosté využívali. V 75. minutě se dostal z protiútoku do úniku Ondřej Pernica, předkopl si míč a pelášil s ním neohroženě na domácí branku a prostřelit Babínka mu nedělalo větší problém - 0:2. Domácí tak po neslaném, nemastném výkonu prohráli 0:2...



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
Martin Žatečka - trenér: "Myslím si, že jsme nehráli špatně. Bojovali jsme, podržel nás golman, ale bohužel ta nekvalita v útočný fázi je fakt žalostná. Není to jen o útočnících, ale celkově o celým týmu. Ta hra dopředu je v našem podání tragická. Uvidíme příští týden, jak to dopadne."

TJ Ježek Rantířov B
Michal Klíma - útočník: "Tento zápas jsme potřebovali zvládnout a připsat si 3 body, k tomu nám pomohla namíchaná sestava mlaďasů i veteránů, takže spokojenost. Doufám, že příští kolo s Beranovem vybojujeme alespoň bod."



Místo: Luka n. Jihl.. Počet diváků: 35. Rozhodčí: POLODNA Vladimír - ZIMOLA Bohuslav, VLK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.