Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:30

22.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nadějov doma přestřílel Puklice!


0

Nadějovští chtěli zlepšené výkony potvrdit i v zápase s Puklicemi, které se naopak v posledních zápasech trápí. Zápas bohatý na góly nakonec domácí díky hattricku Pavlíčka zvládli a vyhráli těsně 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí převaha vedla pouze k jednomu gólu

Domácí Nadějov potvrzoval svou formu od začátku utkání, kdy působil svěžejším dojmem a byl rozhodně aktivnější než hosté. Šance se rodily hlavně na domácí straně, ale klasický problém domácích měl jméno efektivita v zakončení, efektivita totiž byla prakticky nulová. Čestnou výjimkou byla situace z 20. minuty zápasu, to se poprvé v zápase prosadil jako správný kapitán Daniel Pavlíček a domácí po zásluze vedli 1:0. O to větší překvapení pak bylo vyrovnání hostů z Puklic. V probíhající 43. minutě měli hosté první šanci v zápase, která měla hned gólový punc, to když se prosadil Roman Křišťál, do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Pavlíček dokonal hattrick

Druhá půle už nabídla více ofenzivního fotbalu, se šancemi na obou stranách. Nejprve se v obrovské šanci objevil domácí Klimeš, ale puklického brankáře nepřekonal ani nadvakrát. To ho však příliš mrzet nemuselo, v 53. minutě totiž po jeho přihrávce vsítil druhý gól Daniel Pavlíček a domácí byli opět na koni - 2:1. V 65. minutě se však opět začínalo od nuly, respektive hosté vyrovnali na 2:2. Prosadil se střídající Dalibor Medvík. Hosté najednou ožili a měli ještě dvě velmi dobré šance ke skórování, leč ani jednu k jejich smůle neproměnili. A to je mrzelo šest minut před koncem. To hattrick dokonal Daniel Pavlíček a zajistil domácím velmi cenný vítězný skalp nad Puklicemi v poměru 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Nadějov
Marek Čejka - brankář: "V první půli jsme byli lepším týmem, ale nakonec jsme mohli i prohrát. Naštěstí body zůstaly doma."




Sestavy


TJ Mír Nadějov
M. Čejka [-] - P. Fazekaš [-] (71. M. Tlačbaba [-] ) , L. Klimeš [-] , D. Pavlíček [-] , T. Novotný [-] (87. L. Augustin [-] ) , P. Mach [-] , K. Klimeš [-] , J. Krejčí [-] , Z. Doležal [-] , P. Pytlík [-] , T. Pech [-]

TJ Sokol Puklice
M. Kabelka [-] - L. Zeman [-] , M. Tůma [-] - V. Neubauer [-] , V. Tišl [-] (60. D. Medvík [-] ) - R. Křišťál [-] , M. Hekrle [-] - D. Skotar [-] , F. Novotný [-] , F. Kuchyňa [-] , M. Tůma [-]

Hráči zápasu: D. Pavlíček .
Místo: Nadějov. Počet diváků: 20. Rozhodčí: LYSÝ Tomáš - KŘÍŽ Jan, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.