Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 15:00

22.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Antonínův Důl si vyšlápl na Brtnici!


Branky


0

Do Brtnice zajížděl v rámci 22. kola celek z Antonínova Dolu, na jaře ho potkala velká forma a bylo otázkou, co jeho hráči předvedou v Brtnici. Ta je naopak zužovaná marodkou a na jaře se jí až tolik nedaří. Bojovné utkání nakonec zvládli lépe hosté, když vyhráli 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci v první půli gól neviděli

Brtnice, na jaře již tradičně, nastoupila oslabená o několik stabilních hráčů. Tentokrát domácí měli na střídání připraveného pouze jednoho borce, což nevěštilo nic dobrého. Utkání začalo opatrně, spíše se kombinovalo uprostřed hřiště a šance byly k vidění spíše sporadicky. Nehrál se příliš pohledný fotbal, hosté se přizpůsobili domácí hře. Brtničtí se snažili přehrát soupeře pomocé brejkových situací, leč ani jedna z těchto situací jim nevyšla až do zdárného konce. Hosté z Antonínova Dolu to zkoušeli jejich typickým způsobem - rychlými nahrávkami se snažili překonat obranu soupeře, ale domácí obrana opět působila kompaktně, alespoň tedy v prvním poločase, který skončil nepopulárním výsledkem 0:0

Rozhodnutí přišlo zkraje poločasu

Druhý poločase nezačal pro domácí oddíl dobře. Hned za dvě minuty šli hosté do vedení. Petr Novák napřáhl ze třiceti metrů, většina se již otáčela, že míč půjde vedle, avšak míč propadl brankáři Plačkovi smolně mezi nohama a hosté tak se štěstím vedli 0:1. Pak musel střídat kvůli zranění domácí Kružík a domácí byli na tahu. Solidní šanci měl kapitán Vyskočil, po dlouhém autu se k němu dostal míče, ale měl jej na tzv. dlouhou nohu a i díky tomu hostující branku přestřelil. V 63. minutě přišla hostující pojistka. Na hranici vápna si míč zpracoval Libor Krejčí, obešel domácí obránce a v klidu zakončil na 0:2. Pak měli domácí jednu tutovou šanci na zvrat v utkání, ale domáí útočník minul v tutvé šanci branku, takže hosté brali tři body za výhru 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Brtnice
Michal Plaček - obránce: "Je to škoda, nemyslím, že jsme podali špatný výkon, ale marodka nás zužuje týden od týdne více. Bez střely na branku hold vyhrát nemůžeme, ale snaha se upřít nedá."

TJ Sklo Bohemia Antonínův Důl
Jan Göth - záložník: "První půlku jsme se přizpůsobili domácím, moc hezký fotbal se nehrál, bez větších šancí. Druhou půli jsme začali domácí přehrávat, myslím, že zasloužená výhra."



Místo: Brtnice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: KŘÍŽ Ivo - VLK Adam, MAŘATKA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.