Derby nenašlo vítěze!


Branky


0

Zápas v Puklicích sliboval zajímavou podívanou, domácí chtěli napravit zaváhání proti Beranovu, hosté přijeli uhrát solidní výsledek, což se jim nakonec podařilo. Derby zápas nakonec skončil smírem 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba góly padly v první půli

Derby zápas sousedních vesnic začal pěkně zostra. 80 přítomných diváků ještě nestačilo ani pořadně usednout a už se měnilo skóre. A jako první se prosadili domácí hráč. Po jednom z dlouhých míčů se v šanci ocitl Dominik Skotar, který se štěstím rostřelil Froldu po předchozí chybě Smolíka a domácí bleskově vedli 1:0. Domácím tedy úvod zápas vyšel na jedničku, avšak hosté se snažili s vývojem zápasu něco udělat co nejdříve, což se také stalo. Neuběhlo ani pět minut od domácího gólu a mohlo se začínat opět odznova. To když se ve 13. minutě prosadil Pavel Kružík, jenž si naběhl do prostoru po dobré kombinaci z levé strany a poradil si mazáckým způsobem. Jeho branka tak dala zápasu nový náboj. Kdo očekával ofenzivní koncert, musel být následujícím průběhem zápasu zklamán. Pukličtí nakopávali míče na útočníky, obrana hostí v čele s liberem Froldou v brance však působila velice jistým dojmem a nepřipustila změnu skóre. Takže poločas skončil nerozhodně 1:1.

Druhých 45 minut bez gólu

Druhá půlka toho pro oko diváka příliš nepřinesla. Nakopávalo se, chyběla konstruktivní rozehrávka, navíc hosté velice dobře bránili. Navíc, hrálo se téměř bez šancí na obou stranách, z čehož asi měli radost oba brankáři, ale příliš dobrá vizitka to pro borce v poli nebyla. Téměř bez šancí znamená, že například Brtnickým byly odmávany dva sporné ofsajdy, tudíž akce prakticky skončily, ještě než pořádně začaly. Pukličtí hrozili pouze ze standartek, ale jak již bylo zmíněno - obrana hostů působila kompaktně. Brtnici se během zápasu zranili tři hráči, takže dostali prostor i hráči, kteří hrávají spíše sporadicky. Několika střeleckými pokusy ze střední vzdálenosti se prezentoval brtnický Tomáš Doležal, ale žádný z nic se neujal. Takže zápas skončil nerozhodným výsledkem 1:1



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Brtnice
Michal Plaček - obránce: "Do dnešního zápasu jsme šli uhrát nějaký dobrý výsledek. Dost početná marodka nás postihla, a to nepočítám, že se nám zranili další tři hráči. Ale myslím, že zápas jsme zvládli a s nakopávanýma puklickýma balonama jsme si poradili na výbornou."



Místo: Puklice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: URBÁNEK Zdeněk - POLODNA Vladimír, SVOBODA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.