0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:00

17.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rantířov vyhrál v Bítovčicích!


Branky


20. J. Lupač , 46. M. Klíma , 56. J. Kozák
0

Bítovčice chtěly doma konečně zabodovat, v cestě jim však stál mladý tým rantířovských Ježků. Benfika Rantířova nakonec zápas zvládla, s nulou vzadu a se třemi vstřelenými brankami odjížděla domů spokojenější. Bítovčice doma prohrály rozdílem třídy, 0:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lupačova dorážka rozhodla poločas

Rantířovská rezerva působila v úvodu svěžejším dojmem, měla více ze hry, domácí kontrovali nájezdy z kraje hřiště, ale k ničemu vážnějšímu to nevedlo. Naopak rantířovským se naskytla možnost skórování ve 20. minutě, když Benda přihrál Pavlíčkovi, který byl sestřelen a kopal se přímý volný kop. K provedení se postavil Michal Klíma, obstřelil zeď, gólman jeho střelu dokázal vyrazit, ale pouze k nohám Jana Lupače, který už neměl problém dopravit míč na místo určení - 0:1. Zbytek poločasu přinesl spíše boj mezi vápny, žádný další vzruch se ani před jednou brankou nekonal, hosté tak šli do kabin s jednobrankovým vedením. 

Další dva góly potvrdily dominanci hostů

Druhý poločas začal pro domácí nejhůře, jak mohl. Hned po pár vteřinách našel Cibulka svým dlouhým pasem Karáska, který zachoval chladnou hlavu, vymotal obránce a naservíroval míč Michalu Klímovi, který nezaváhal a bylo to 0:2. Po této brance však rantířovští mladíci polevili a domácí se začali chytat stébla. Připravili si dvě dobré gólové šance, při jedné z nich se musel s dobrým zákrokem vytasit brankář Fous a své spoluhráče v této chvíli podržel. V 56. minutě využili hoté okénka v domácí obraně a po vyhraném hlavičkovém souboji se řítil vpřed Michal Klíma. Na toho si křiknul Juraj Kozák, míč také vzápetí dostal, mazal s ním sám na brankáře a zkušeně ho obstřelil, čímž upravil už na rozdíl třídy - 0:3. Okolo 70. minuty došlo k přestupku v bítovčickém vápně a následovala penalta. K té se postavil Michal Klíma, ale svoji druhou branku v zápase nepřidal, brankář jeho střelu vystihl a vyrazil. Na výsledku už se do konce nic nezměnilo, juniorka Rantířova tak brala zaslouženě tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Ježek Rantířov B
Michal Klíma - útočník: "Myslím, že jsme hráli dnes dobrý fotbal, občas se objevila i pěkná kombinace a také pár dlouhých balónů za obranu, z čehož jsme dali i gól. Ve druhé půli jsme měli takových 10-15 minut trošku problém dostat míč dál od naší brány, to domácí docela tlačili, ale my to zvládli a z protiútoku dal Jura gól na 0:3, tak už to bylo v pohodě. Jinak se chci omluvit spoluhráčům, že jsem neproměnil penaltu, ale i to se stává."



Sestavy


FC Bítovčice
L. Kučera [-] - R. Fejta [-] (57. V. Ďásek [-] ) , D. Matula [-] (72. P. Dvořák [-] ) , Z. Kourek [-] , J. Hlávka [-] , P. Horáček [-] , L. Komárek [-] , L. Chvátal [-] , J. Diviš [-] (65. P. Vacek [-] ) , J. Láznička [-] , J. Listopad [-]

TJ Ježek Rantířov B
D. Fous [-] - P. Pavlíček [-] (77. V. Vlček [-] ) , J. Kozák [-] , M. Klíma [-] , V. Karásek [-] (73. L. Lát [-] ) , P. Cibulka [-] , M. Benda [-] (67. D. Cabúk [-] ) , J. Vyskočil [-] , J. Lupač [-] , M. Horáček [-] , M. Karol [-]

ŽK: 73. Z. Kourek .
Hráči zápasu: P. Cibulka , M. Klíma .
Místo: Bítovčice. Počet diváků: 58. Rozhodčí: ŠUHAJ Filip - URBÁNEK Zdeněk, NOVÁK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.