1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka přenechala všechny body Brtnici!


Branky


0

Do Luk přijela sousední Brtnice a chtěla vybojovat další tři body. Luka však po minulém tříbodovém importu z Jamného nechtěla nechat kůži lacino. Zápas se nesl ve vyrovnaném duchu, ale tři body nakonec získali hosté z Brtnice za výhru 1:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas branku nepřinesl

Domácí se v zápase museli obejít bez brankářské opory Martina Žatečky, který byl v minulém kole v zápase "áčka" vyloučen a dostal stop, v brance jej tak nahradila zimní posila v podobě Jiřího Babínka. Ten však v prvním poločase příliš práce neměl a spíše sledoval snažení svých spoluhráčů v poli. Domácí vsadili na důraznou hru, hosté se naopak snažili kombinovat po zemil. Loučtí se postupem času dostávali do šancí, když měli tři dobré šance, které volaly po gólu, žel se ale ani jedna neujala. Hosté hrozili ze střední vzdálenosti, ale ani jejich snahy nebyly dotaženy do zdárného konce, takže poločas skončil pro diváka nudným výsledkem 0:0.

Doležal rozhodl těsně před koncem

Druhý poločas domácí polevili ve své aktivitě a naopak se začali dostávat do sedla hosté. Domácím jako by docházely síly a toho hosté využívali v plné míře. Na hřišti brtničtí hráči kralovali a domácí se bránili, seč jim síly stačily. To však nemohla domácí squadra vydržet věčně a důkazem toho byla 75. minuta. To se po pěkné akci prosadil kapitán brtnických Jiří Vyskočil a konečně utnul střelecké trápení hostů v zápase a překonal Babínka poprvé. Z vedení se však hosté neradovali příliš dlouho. O pouhé tři minuty později s velkou dávkou štěstí vyrovnal Vít Rychlý a bylo to 1:1, což s hosty na několik chvil zamávalo. V 84. minutě jim však zasloužené tři body vystřelil nejlepší hráč zápasu Tomáš Doležal, jehož branka byla v zápase poslední, tudíž se hosté radovali z důležitého vítězství 1:2 a potvrdili tak svoji slušnou jarní formu.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
Šimon Číhal - útočník: "První půle byla vyrovnaná, v té druhé jsme již nic neměli a hosté tak brali tři body. Myslím, že to byl spíš remízový zápas."

TJ Sokol Brtnice
Michal Plaček - obránce: "Snažili jsme se kombinovat po zemi a chvílemi se to dařilo. V druhém poločase jsme přidali i branky a obdrželi jednu smolnou. Bylo i několik kontroverzních zákroků v pokutovém území soupeře, ale naštěstí bereme tři body."



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
J. Babínek [-] - M. Poláček [-] , Š. Číhal [-] , L. Boháček [-] (85. Š. Kreigsmann [-] ) , Z. Hlávka [-] (78. J. Kratochvíl [-] ) , L. Funk [-] , M. Pekárek [-] , M. Kubeš [-] , V. Rychlý [-] , M. Guth [-] (78. J. Hájek [-] ) , R. Hájek [-]

TJ Sokol Brtnice
J. Plaček [-] - T. Smolík [-] , M. Plaček [-] , Z. Doležal [-] , T. Štefl [-] - T. Doležal [-] , J. Zelený [-] , P. Kružík [-] (69. J. Zelený [-] ) , R. Marek [-] - J. Doležal [-] (79. J. Kružík [-] ) , J. Vyskočil [-]

ŽK: 15. L. Boháček , 60. Š. Číhal , 88. M. Pekárek - 59. R. Marek .
Hráči zápasu: J. Vyskočil , T. Doležal .
Místo: Luka n. Jihl.. Počet diváků: 31. Rozhodčí: KARLÍK Ondřej - JAKL Tomáš, ČÍHAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.