6:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Telč doma smetla louckou benfiku!


Branky


4. L. Hejl , 15. J. Beňo , 54. R. Hejda , 62. M. Pekárek (vl.) , 75. D. Hejda , 88. R. Mikeš
0

Jeden ze dvou víkendových soubojů "béček" vyzněl nakonec naprosto jasný způsobem pro domácí Telč. Ta na svého louckého soupeře doslova vlétla a záhy se ujala rychlého vedení, které pak už jen navyšovala. Hosté se prakticky nezmohli na žádný odpor, a tak si domů odvezli drtivou porážku 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepokryté autové vhazování určilo ráz zápasu

Loučtí do Telče jistě nepřijeli odevzdaní, někde v hlavách měli, že by se zde dal uhrát přinejmenším bod, jejich iluze však vzaly za své již ve 4. minutě. To hostující zadáci trestuhodně nepokryli autového vhazování domácích, odražený míc se dostal k Lukáši Hejlovi, a ten obstřelil Žatečku a bylo to 1:0. S louckými hráči takový začátek logicky zamával, nicméně to nebylo ze strany domácích vše. Nadále si na hřišti prakticky dělali, co chtěli a hosté byli jak na kolotoči. Druhý gól domácích padl po čtvrthodině hry, kdy si  Jakub Beňo na vlastní polovině zřejmě řekl, že zkusí projít až k hostující brance a dát branku. A jak si usmyslel, tak také konal. Projel přes hostující polovinu jako nůž máslem a i s mírnou pomocí teče navýšil domácí vedení na 2:0. Po hrůzostrašné čtvrthodině hry se začali hosté přece mírně mobilizovat a snažili se kontrovat. To se jim i vcelku dařilo, měli nějaké náznaky šancí a střely ze střední vzdálenosti, kdy se snažili vyuít toho, že domácí gólman Maštera nebyl moc jistý a míče mu vypadávaly. V největší šanci hostů se ocitl zkušený stoper Martin Kubeš, kdy Mašterovi vypadl další míč, avšak Kubeš nepochopitelně minul zcela odkrytou bránu! Do konce prvního poločasu se skóre již neměnilo a bylo otázkou, s jakou taktikou oba týmy vstoupí do poločasu druhého.

Nadějný začátek druhé půle utnula hrubka hostů

Druhý poločas začali v lepší formě hosté z Luk nad Jihlavou, kteří v prvních deseti minutách drželi více míč a snažili se o zvrat ve výsledku. Jejich snažení ale zhatila 55. minuta. To hostující beci vyrobili učebnicový "námaz", domácí šli ve dvou sami na Žatečku, a ten, ač se snažil seč mohl, další brance z kopačky Romana Hejdy nezabránil, 3:0. O dalšícch pár minut to bylo už o branky čtyři, to když si v 62. minutě srazil standartku do vlastní sítě Martin Pekárek a hosté byli zralí na ručník. To už na hřišti existovalo jen jedno mužstvo, samostatné úniky domácích ve vícero hráčích nebyly v těchto fázích zápasu vůbec ojedinělé. Z jednoho takového úniku upravil na průběžných 5:0 David Hejda, to běžela 75. minuta a nyní se řešila již jen otázka výše konečného skóre. Telečtí hráči, uspokojeni dosavadním průběhem zápasu, nechávali v obraně občas otevřená okénka, k občasným brejkům vyrážel za loucké hlavně Šimon Číhal, avšak k ničemu to nevedlo. Tečku za utkáním udělal za domácí Roman Mikeš. A dlužno říct, že to byla branka z kategorie těch krásnějších. Hosté opět propadli u autového vhazování na půlící čáře, domácí záložník překopl obránce Luk, a jak tak míč neposedně skákal, Mikeš ukázal fotbalové myšlení a Žatečku ukázkově a efektivně přeloboval, čímž uzavřel toto utkání, 6:0.



Ohlasy k zápasu



SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
Martin Žatečka, brankář: "My jsme bohužel nenavázali na dobrou zimní přípravu a to, co jsme předvedli zejména ve druhé půli, byla parodie na fotbal. Domácí se ani moc nenadřeli a stejně nám naflákali 6 gólů."



Sestavy


SK Telč B
J. Maštera [-] - R. Hejda [-] (63. J. Matouš [-] ) , J. Beňo [-] , K. Kokejl [-] , L. Smejkal [-] , D. Stránský [-] , R. Mikeš [-] , L. Matys [-] , J. Švec [-] , J. Krupil [-] (61. F. Klobas [-] ) , L. Hejl [-] (67. D. Hejda [-] )

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
M. Žatečka [-] - J. Hájek [-] , M. Poláček [-] , Š. Číhal [-] , L. Boháček [-] , L. Funk [-] , D. Horáček [-] , M. Pekárek [-] , M. Kubeš [-] , J. Čermák [-] , R. Hájek [-]

ŽK: 35. J. Beňo , 43. K. Kokejl - 35. L. Funk , 83. Š. Číhal .
Hráči zápasu: R. Mikeš , R. Hejda .
Místo: Telč. Počet diváků: 50. Rozhodčí: POLODNA Vladimír - BENÁČEK Jakub, VLK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.