1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka doma podlehla Batelovu!


Branky


75. Š. Číhal - 33. J. Hradecký (p.) , 37. Z. Koreš , 55. M. Musil
0

Loucké béčko doma hostilo celek Batlova a chtělo mu oplatit porážku z prvního podzimního zápasu. Lukám se ale zápas příliš nepovedl, doma podlehli Batelovu 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté díky dvěma brankám vyhráli poločas

Domácí od úvodu hráli dobrý fotbal, posíleni o několik hráčů A týmu, například o Horáčka nebo Navrátila. Právě Petr Navrátil měl v úvodu velkou šanci, ale bohužel pro domácí tým ji neproměnil a nerozšířil tak svou víkendovou gólovou bilanci, když se prosadil o den dříve v Leštině. Pak se hra odehrávala mimo obě šestnáctky, to platilo až do 32. minuty, kdy domácí faulovali ve vápně a následovala penalta. Tu bez problémů proměnil Jan Hradecký a bylo to 0:1. O 4 minuty později nepohlídali domácí rohový kop Batelova, když nehlídaný záložník hostů vrátil míč na malé vápno a tam už osamocený Zbyněk Koreš hlavičkou uklidil míč za Rychlého záda - 0:2. Zbytek poločasu se dohrával více méně z povinnosti, bylo k vidění mnoho nepřesností, do šaten tak odcházeli o dva góly spokojenější hosté. 

Druhý poločas přinesl po jednom gólu na každé straně

Druhý poločas se od začátku nesl spíše v pochodovém tempu, opět bylo mnoho nepřesných přihrávek a střel. Hosté zvýšili už na 0:3 v 55. minutě, kdy se po nedůrazu v domácí obraně prosadil Michal Musil. Domácí se snažili s výsledkem něco udělat, jejich snaha přinesla ovoce v 75. minutě, kdy se po nahrávce prosadil Šimon Číhal  a upravil na průběžných 1:3. Za minutu měl Číhal další šanci, když z přímého kopu obstřelil zeď, Cháb však předvedl dobrý zákrok a vyrazil na roh. Další šance už zápas nepřinesl, a tak se Batelov radoval z výhry 1:3 a dál se drží v horních patrech tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
Šimon Číhal, útočník: "Na začátku jsme neproměnili velkou šanci. A do 30. minuty to nebylo špatný. Pak jsme inkasovali z penalty a přestali jsme hrát naší hru po zemi. Ve druhém poločase jsme se snažili s výsledkem něco udělat, ale bohužel se nám to nepodařilo."

1. FC Batelov
Miroslav Marek, obránce: "Domácí nastoupili posílení o některé hráče z "A" mužstva. Odehráli jsme dobrý zápas, kdy jsme 70 minut kontrolovali hru a domácí nepustili do tlaku. Po obdržené brance na 3-1 si domácí vypracovali šance, ale podržel nás výborný Cháb. V závěru jsme netrefili prázdnou branku a nastřelili tyčku."



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
V. Rychlý [-] - M. Kubeš [-] , L. Boháček [-] (67. J. Čermák [-] ) , P. Navrátil [-] , M. Pekárek [-] - Z. Hlávka [-] , L. Funk [-] (46. T. Munduch [-] ) , D. Horáček [-] , M. Poláček [-] - F. Toman [-] , Š. Číhal [-]

1. FC Batelov
M. Cháb [-] - L. Kapoun [-] , T. Hron [-] , J. Hradecký [-] (70. M. Marek [-] ) , Z. Poledna [-] - L. Maňo [-] , K. Havlíček [-] , M. Musil [-] (83. M. Janoušek [-] ) , M. Zima [-] - Z. Koreš [-] , M. Blažko [-] (73. O. Beseda [-] )

ŽK: 40. F. Toman , 59. M. Kubeš , 86. T. Munduch - 44. J. Hradecký .
Hráči zápasu: D. Horáček - Z. Koreš , J. Hradecký .
Místo: Luka n. Jihl.. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.