L. Oulehla 16.
I. Dupal 57. (p.)
2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poločasový proslov domácího trenéra zabral, stačil ale jen na bod


Branky


16. L. Oulehla , 57. I. Dupal (p.) - 28. T. Karas , 38. M. Kalina
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních dvacet minut patřilo jasně domácím. Branka ale padla až po samostatné akci Oulehly, který vybojoval míč, potáhl ho a přes padajícího obránce skóroval. Křoví udeřilo z první vážnější akce ve 28. minutě.

 

Poločasový proslov domácího trenéra Vladimíra Šímy padl na úrodnou půdu. V 50. minutě nastřelil Josef Kozel spojnici, ale pak už se domácí radovali. Po faulu na unikajícího Tomana si postavil míč na penaltový puntík brankář Dupal a bezpečně proměnil. Po vyrovnání začal Radostín tlačit, v závěru se však nepřesnými přihrávkami málem o remízu připravil.

 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma - trenér: Byli jsme na koni a během chvíle šlo sebevědomí našich hráčů úplně ke dnu. Gól Karase nás položil. Rázem jsme byli ustrašení a nakonec jsme byli rádi, že jsme poločas dohráli za stavu 1:2. V kabině jsme si k tomu řekli, že takhle hrát nemůžeme. V našem rozpoložení si na penaltu nikdo nevěřil, a tak to vzal gólman na sebe. Ze sportovního hlediska je remíza asi spravedlivá, ale z mého pohledu je ztrátou. Křoví nás vyškolilo z produktivity. Ze dvou a půl šancí proměnilo dvě a naše převaha 70 ku 30 nám byla k ničemu.




Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - J. Večeřa [-] , S. Berka [-] , R. Fňukal [-] (46. R. Kovář [-] ) , P. Dvořák [-] - J. Kozel [-] , A. Fabík [-] , L. Oulehla [-] , D. Hrbek [-] - D. Toman [-] (60. P. Inwald [-] ) , R. Večeřa [-]

TJ Sokol Křoví
Z. Sára [-] - R. Kalvoda [-] , L. Tichý [-] , J. Beránek [-] , R. Roštinský [-] , E. Pollák [-] , M. Sysel [-] , M. Němec [-] , M. Kalina [-] , T. Karas [-] , M. Šustáček [-]

ŽK: 51. R. Večeřa , 81. D. Hrbek , 86. A. Fabík - 57. J. Beránek , 82. M. Němec .
Místo: Radostín n. O.. Počet diváků: 150. Rozhodčí: NENADÁL Pavel - MACHAČ Šimon, NECHVÁTAL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.