Humpolec si doma poradil s Novým Rychnovem


Branky


0

Rezerva Humpolce si po odloženém zápase z minulého kola, který se pro ni nevyvíjel příliš dobře, tentokrát doma připsala celkem hladké vítězství, když na svém hřišti soupeři z Nového Rychnova příliš povyražení nedovolila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po penaltě hostů dokázali domácí v zápětí srovnat

Domácí do zápasu vstoupili solidně, avšak po jednom protiútoku soupeře jejich hráč O. Tomovič škrtnul ve vlastním vápně o paty soupeřovic hráče a proti Humpolci byla nařízena penalta, kterou za Nový Rychnov proměňuje v 9. minutě O. Kratochvíl. Domácí se však nenechali zaskočit a už po dvou minutách skóre hry vyrovnali, kdy po úniku Tomoviče a jeho následném centru z pravé strany se prosazuje J. Prokop. Humpolečtí si i nadále do konce poločasu udržovali optickou převahu, další branka však už k vidění nebyla.

Ve druhém poločase už byli hosté odevzdaní

Hosté i přes pohovor mezi sebou v kabině byli ve druhém poločase i nadále bezzubí a pomalu začali na velkém hřišti Humpolce ztrácet síly. Domácí tohoto faktu dokázali využít a Rychnov potrestali, poté co využívali své rychlé úniky po stranách hřiště. V 52. a v 56. minutě své dvě branky stříli F. Kubíček, když zužitkoval rychlé přechody Tomoviče a Šilpocha. Konečné skóre zápasu stanovil v 67. minutě z pozice stopera M. Pecha opět po centru z pravé strany. Tímto byl zápas rozhodnutý, kdy domácí stačili ještě nastřelit tyč hostující branky, jinak se utkání už pouze dohrávalo.



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec B
Brdečka Imrich - vedoucí mužstva: Začali jsme solidně, ale po jednom útoku se hosté penaltou dostali do vedení. Naštěstí jsme dokázali během několika minut srovnat. Ve druhém poločase jsme se začali prosazovat a proměnili prakticky všechny akce. Nakonec jsme také zaslouženě zvítězili, kdy jsme si celý zápas udržovali optickou převahu.

TJ Start Nový Rychnov
Mareš Petr - trenér: Dnes to bylo z naší strany bezzubé. Domácí byli rychlejší a měli nebezpečný každý útok, kdy míče dávali před naši bránu. Naši hráči byli bez důrazu a kromě tří,čtyř hráčů to bylo mrtvé. Humpolec nakonec vyhrál zaslouženě, kdy byl dnes lepší.



Místo: Humpolec. Počet diváků: 70. Rozhodčí: KRONDRÁF Jan - SLIŽ Emil, SÝKORA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.