Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černíč si doma poradila s Černovicemi


0
Na hřišti Černíče byl k vidění celkem kvalitní fotbal, ve kterém oba týmy prokazovali svou kvalitu v útočné fázi. Zápas nakonec rozhodl fakt, že v obranné fázi byli důslednější domácí, a tak si připsali další tři body za třetí výhru v řadě.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům se vyrovnat skóre nepodařilo

Po celkem vyrovnaném začátku utkání, přišla 10. minuta, kdy Černovice domácím darovali první gól zápasu. Jejich gólman Pistulka za hranicí vápna netrefil balón, čehož využil Petr Novák a uklízel do prázdné brány. Do dvoubrankového vedení se domácí dostali už o osm minut později, když si branku po krásně porovedném přímém kopu přes zeď připsal D. Lovětínský. Domácí tým využíval výhody svého širokého hřiště a rozehrával balón do křídel. Hosté se tak museli vypořádat s množstvím centrovaných míčů ze stran. Černovice se však snažili o zkorigování stavu, což se jim povedlo, poté co za ně ve 32. minutě snižoval po zachycení rozehrávky domácí obrany a následné pěkné kombinaci ze středu hřiště R. Kubů. Nebylo jim to však moc platné, protože Lovětínský do poločasu stihl přidat ještě svoji druhou branku když obstřelil gólmana domácích a vstřelil tak třetí branku Černíče. Svoji šanci měl v závěru poločasu ještě hostující R. Kubů, po standardní situaci však hlavou netrefil bránu.  

 

Černíč si se všemi příležitostmi Černovic poradila a dokráčela tak k víteznému konci

Ve druhém poločase už tolik vyložených šancí k vidění nebylo, hrálo se vyrovnané utkání, ve kterém se Černovice snažili prosadit a zvrátit tak prozatímní stav zápasu. To se jim však nedařilo a nakonec v 75. minutě obdržely svoji čtvrtou branku zápasu. Postaral se o to znovu Lovětínský, který tak završil v tomto zápase hattrick. Za hosty měl ještě šanci J. Vlach, poté co byl sám před gólmanem domácích však nedal. Do konce zápasu už se toho více nestalo a domácí si tak vítězství v klidu pohlídali.    

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Podyjí Černíč
Dušek Milan - vedoucí: K vidění byl poměrně kvalitní zápas, jak ze strany domácích, tak ze strany hostů. Oba týmy prokazovaly vysokou kvalitu v útočné fázi. Co se týče hry dozadu, tak v té byli důslednější domácí, a to také nakonec zápas rozhodlo.

TJ Sokol Černovice
Zdeněk Zíka - vedoucí mužstva: Dnes jsme bohužel nebyli lepší než náš soupeř, který na svém širokém hřišti lépe kombinoval a posílal k nám do vápna mnoho míčů ze stran. My ve středu hřiště hráli bohužel na jednoho záložníka, jelikož nám chyběl Libor Koller, tak jsme na jeho místo stopera museli zatáhnout Vojtěcha Míku. Ten zde velmi chyběl, což bylo znát a ovlivnilo to naší hru.



Sestavy


TJ Podyjí Černíč
M. Novák [-] - M. Borkovec [-] , M. Leitkep [-] , D. Solař [-] , T. Lojka [-] , V. Leitkep [-] - Z. Janoušek [-] , P. Čermák [-] , V. Benda [-] (82. R. Novák [-] ) - P. Novák [-] , D. Lovětínský [-] (77. P. Novák [-] )

TJ Sokol Černovice
T. Pistulka [-] - D. Růžička [-] , P. Jůn [-] , V. Hůlka [-] (78. J. Hadrava [-] ) - P. Vránek [-] , T. Kohout [-] , V. Míka [-] , J. Míka [-] - Š. Paclík [-] , J. Vlach [-] , R. Kubů [-]

Místo: Černíč. Počet diváků: 60. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - JÍLEK Lukáš, VONEŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.