2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košetice i v deseti hráčích nakonec ubojovaly vítězství nad rezervou Pacova


Branky


75. J. Pavelec , 80. J. Pavelec - 12. Z. Tržil , 57. L. Kubů , 66. L. Kubů
0

V utkání mezi prvním a posledním celkem tabulky nebyl rozdíl mezi těmito týmy vůbec znát, když byl k vidění atraktivní fotbal. Vítězství nakonec vydřely Košetice a dalšími třemi body si po tomto zápase vytvořili už osmigólový naskok na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Košetice se dostali do hubeného vedení

Na začátku utkání si domácí tým dokázal vypracovat mírnou převahu, ze které však nic nevytěžil a tak úřadovali hosté. Ve 12. minutě si na zahraný trestný kop naskočil Z. Tržil a poslal míč mezi tři tyče. Domácí při této brance ještě reklamovali faul za odstrčení rukama, hlavní rozhodčí však byl jiného názoru a Košetice tak šly do vedení. Domácím svitla naděje ve 29. minutě, kdy byl vyloučen hostující hráč A. Vejsada, ten po chybě na půlící čáře hasil brejkovou situaci Pacova i za cenu druhé žluté karty. Srovnání do kabin mohl pro Pacov vystřelit R. Vítamvás, když postupoval sám na bránu hostů, ale míč poslal pouze do gólmana hostů. Výsledek prvního poločasu se tak nezměnil.  

Pacov ve druhém poločase sahal po remíze

Ve druhém poločase díky vyloučení hráče hostů z toho prvního si domácí udržovali i nadále mírnější převahu, ovšem góly zpočátku střílely opět Košetice. Poté co Tržil přešel přes dva hráče, jeho následnou střelu gólman domácích ještě stačil vyrazit, ale pouze k L. Kubů, který v 57. minutě uklízel míč do prázdné branky. Ten samý hráč si připsal svoji druhou branku o deset minut později, když hosté po faulu na Papeže měli výhodu trestného kopu. Ten zahrával T. Vejsada, míč sice poslal pouze do zdi, od té se však odrazil ke Kubů a ten ho poslal do brány. S pomocí tyče nakonec zvýšil na 3:0 pro Košetice. Domácí však do druhého poločasu prostřídali a posíli na hřišti některými hráči ze svého "A" týmu. Po své další obdržené brance se konečně začali trefovat i oni. První gól Pacova vstřelil v 75. minutě střídající J. Pavelec, když se trefil pěknou střelou do šibenice. Pavelec svůj druhý gól přidal už o pět minut později, poté co utekl obraně hostů a bodlem snížil už na rozdíl jedné branky. Domácí nakonec sahali po vyrovnání, ale Vítamvás ve své šanci gól nedal. Hosté tak už výsledek do konce zápasu udrželi a připsali si další vítězství.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov B
Čech Miloš - trenér: Dnes to pro nás byl smolný zápas, kdy jsme byli o něco lepší a měli více ze hry. Nato, že se hrál zápas první s posledním, rozdíl mezi týmy nebyl vůbec znát. Dostali jsme bohužel smolné góly a hosté nakonec byli šťastnější. Dnes svým hráčům nemůžu nic vytknout.

TJ Sokol Košetice
Vejsada Miloslav - vedoucí mužstva: I přesto, že jsme nenastoupili kompletní a domácí si na začátku vypracovali mírnou převahu, dokázali jsme se dostat do vedení. Po chybě na půlící čáře jsme šli zbytečně do desíti, ale poločas jsme udrželi. Poslední slovo zápasu měl Pavelec a výsledek jsme nakonec udrželi. Náš výkon byl ovlivněný brzkým vyloučením, když jsme se zaměřili na důslednou obranu a protiútoky. Vepředu zůstal vysunutý pouze Tržil, který měl za úkol zde míč podržet a vyslat do brejků Starého a Papeže. Dnes to všichni hráči ubojovali.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - J. Kerouš [-] (56. M. Maršík [-] ) - T. Kabíček [-] (62. Z. Rybčák [-] ) , M. Bezemek [-] , P. Gavrecký [-] (62. J. Pavelec [-] ) , M. Miskai [-] , M. Zíka [-] , J. Vlach [-] , M. Dvořák [-] , R. Vítamvás [-] , O. Svoboda [-]

TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - M. Dvořák [-] , P. Paťha [-] (90. M. Čermák [-] ) , Z. Tržil [-] , V. Vlk [-] , L. Kubů [-] , A. Vejsada [-] , P. Papež [-] , Z. Suk [-] , J. Starý [-] , T. Vejsada [-]

ŽK: 13. M. Miskai , 70. O. Svoboda - 26. A. Vejsada , 27. T. Vejsada , 47. L. Kubů , 67. P. Papež . ČK: 29. A. Vejsada .
Hráči zápasu: J. Pavelec - T. Vejsada , Z. Suk .
Místo: Pacov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: DENEV Patrik - POJEZNÝ Karel, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.