2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černovice si doma poradily s Budíkovem


Branky


62. R. Kubů , 92. J. Míka
0

Domácí si tímto vítězstvím upevnili svou pozici ve středu tabulky, pro hosty je tato porážka naopak komplikací, jelikož se díky vítězství Nového Rychnova dostávají na předposlední místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas gól nepřinesl

První poločas nenabídl moc pohledného fotbalu a hra se odehrávala převážně ve středu hřiště. Hosté k okresnímu derby přijeli s vyčkávací taktikou a s dobře vypracovaným offside systémem, přičemž vsázeli na brejkové situace, ze kterých by mohli skórovat. Budíkov do zápasu nakonec vstoupil lépe, když jejich první příležitost přišla v 10. minutě hry, když střela Rokose vyslaná z levé strany jen těsně minula branku gólmana domácích Pistulky. Při další své šanci za přispění domácího hráče nastřelili hosté z trestného kopu tyč. Ve 24. minutě přišla šance i na druhé straně, když domácí Paclík trefil brankáře Bláhu, který míč reflexivně vyrazil zpět do hřiště. Do konce poločasu si už nadále ani jeden z týmů další gólové příležitosti vypracovat nedokázal.

 

Černovice i v deseti lidech nakonec udolali vítězství

Do druhého poločasu vstupovali hosté s cílem vstřelit alespoň jeden gól. K tomu jim mohlo napomoci vyloučení stopera domácích L. Kollera, který ve 49. minutě fauloval unikajícího Lukáše Kavku, při jeho brankové příležitosti. Černovice na vyloučení reagovali tím, že na post stopera stáhli svého univerzála V. Míku a jako tým se semkli, přičemž převaha jednoho hráče v poli nebyla vůbec znát. Dalo by se říci, že je naopak toto vyloučení vlastního hráče více nabudilo a do konce zápasu byly lepším týmem. Černovičtí začali hrát agresivněji a Budíkov začali přehrávat.  Hosté si nedokázali vypracovat vyložené gólové příležitosti, naopak domácí fotbalisty vyloučení spoluhráče vyburcovalo ke zlepšené kombinační hře. Po zaváhání na pravé straně v 62. minutě pro domácí otevírá skóre zápasu R. Kubů svou dělovkou pod břevno po přihrávce od Paclíka. Budíkov se ve druhém poločase už vůbec na nic nezmohl, naopak domácí tým diktoval tempo hry a dostal se i do několika dalších příležitostí, když k vidění bylo také zahazování jedné šance za druhou od domácího Vlacha, kdy Budíkov několikrát podržel jejich gólman M. Bláha. V 67. minutě se Černovice domáhaly faulu při brankové příležitosti Paclíka, který byl obdobný jako při vyloučení stopera domácích. Sudí však jejich požadavek nevyslyšel. Pojišťující gól za domácí střílí v samém závěru zápasu J. Míka po předchozí kombinační akci, kdy vyšachovali obranu hostů a rozhoduje tak o konečném zisku všech bodů pro svůj tým.

 

 

 

 

Nově v registrované sekci!! Nelíbil se vám výkon rozhodčího, či jen chcete ohodnit výkon svých hráčů či hráčů soupeře? Je tu také možnot dát známku hřišti, či jak vám chutnalo pivo s klobásou. Pokud máte chuť vyjádřit svůj názor, stačí se jen registrovat na našem portále. Více informací na tomto odkaze: http://www.fotbalunas.cz/clanek/2339/a-je-to-venku-konecne-muzete-po-utkani-vyjadrit-svuj-nazor-na-rozhodciho-vykon-soupere-a-mnoho-dalsiho/



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černovice
Zdeněk Zíka - vedoucí mužstva: V utkání šlo o hodně zejména fotbalistům Budíkova. Hra byla zprvu vyrovnaná, po přísném vyloučení Kollera ve druhém poločase se domácí hrající o 10 hráčích semkli a hru zpřesnili. O výsledku utkání mohli rozhodnout v oslabení daleko dříve.

TJ Rovnost Budíkov
Kavka Lukáš - trenér: Neodehráli jsme špatný první poločas, ale ve druhém jsme se na nic nezmohli ani proti deseti hráčům domácích. Proto si Černovice tři body zaslouží. Naopak naše záchranářská mise se začíná komplikovat.



Sestavy


TJ Sokol Černovice
T. Pistulka [-] - B. Bíro [-] , L. Koller [-] , D. Růžička [-] , P. Jůn [-] - J. Míka [-] , V. Míka [-] , T. Kohout [-] - Š. Paclík [-] , J. Vlach [-] , R. Kubů [-]

TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - M. Páša [-] , M. Zet [-] , M. Vodrážka [-] , J. Zour [-] - M. Kovář [-] , T. Prokop [-] , A. Rokos [-] , P. Nimoh [-] - T. Šeda [-] , L. Kavka [-]

ŽK: 43. P. Jůn , 70. Š. Paclík , 78. T. Kohout - 25. P. Nimoh , 45. T. Prokop , 47. M. Páša . ČK: 49. L. Koller .
Hráči zápasu: V. Míka , Š. Paclík - M. Bláha .
Místo: Černovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: KRONDRÁF Jan - SÝKORA Tomáš, ZADINA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.