Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lovětínský režíroval kanonádu Černíče.


0

Domácí potvrdili, že jsou na svém hřišti pánem a Budíkovu vstřelili pět branek, kdy za všemi byla jejich ikona, Dušan Lovětínský. Budíkov tak po minulém osmi gólovém přídělu, který nadělil rezervě Pacova, tentokrát odjel s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budíkov rozhodili dva neuznané góly pro údajný ofsajd, a tak úřadovali domácí

Zápas na velkém hřišti v Černíči začal opatrně, kdy se hra mezi oběma týmy odehrávala převážně v okolí velkého kruhu. Budíkovští se snažili prosadit přes dobře hrající domácí obranu, ale jak nakopávanými míči, tak kombinační hrou se jim nedařilo dostávat do gólových příležitostí. Černíč zvolila nakopávané míče za obranu hostů, se kterými si zpočátku ve většině případech Budíkovská obrana poradila a vystavila domácí útočníky do ofsajdu. Z nakopnutého míče se však zrodila první gólová akce domácích, když D. Lovětínský doběhl nakopnutý míč a z druhého doteku střelou z 15. minuty zápasu překonal vyběhnutého brankáře Budíkova. Po obdržené brance se Budíkovští probrali a dostali se do dvou gólových příležitostí, tu první proměnil L. Kavka střelou podél brankáře, ale rozhodčí za přispění pomezního gól neuznal pro údajný faul na bránícího hráče, což se hostujícím hráčům velmi nezamlouvalo. Druhou šanci Budíkova měl T. Prokop, který přizvedl hlavou centr ze střední vzdálenosti a míč zapadl k levé tyči domácí branky, ale scénář se opakoval. Rozhodčí za přispění stejného pomezního gól neuznal pro údajný ofsajd a to ještě zvětšilo nespokojenost hostů. Černíč pokračovala ve stejném stylu a z propadlého míče za obranu hostů se dokázal ve 22. minutě prosadit znovu její útočník Lovětínský a to krásnou střelou ze 40 metrů, která zapadla do branky i za přispění špatně stojícího hostujícího brankáře. Hosté se na druhé straně dostali do šance po chybné rozehrávce domácích v obraném pásmu, kterou vystihl A. Rokos a řítil se úplně sám na domácího brankáře, kterého překonal střelou podél pravé nohy a vyrovnal. Po dvou neuznaných regulérních gólech však Budíkov polevil a diskutoval s rozhodčím, který tak rozdal mnoho žlutých karet. Do konce prvního poločasu se ještě jednou podařilo prosadit domácímu týmu, když hattrick zkompletoval Lovětínský, poté co z brejkové situace udělal gólmanovi kličku a následně zakončoval do prázdné branky.

Černíč díky Lovětínskému zkompletovala "bůra"

Do druhého poločasu vstupovali hosté se snahou s výsledkem něco udělat, ale po náročném prvním poločase jim na velkém hřišti síly rychle ubývaly a během druhého poločasu se do ničeho vážnějšího nedostali. To se v prvních minutách druhého poločasu nepodařilo ani domácím a to až do 60. minuty, kdy poté co Lovětínský utekl obraně Budíkova byl následně sražen v pokutovém území. Nařízenou penaltu však sám tento hráč proměnit nedokázal, když ho dokázal vychytat gólman hostů M. Bláha. Toto své zaváhání však napravil o devět minut později, kdy přidal svůj čtvrtý gól, když po přihrávce pod sebe od svého spoluhráče propálil vše co mu stálo v cestě. Za tohoto stavu už se zápas v poklidu dohrával, přičemž Černíč dokázala vstřelit ještě pátou branku a samozřejmě nikým jiným než opět Lovětínským. Domácí si dokázali vypracovat ještě několik slibných šancí, ale ani P. Novák, ani V. Benda už gól vstřelit nedokázali a tak se skóre už neměnilo.  

 

 

Nově v registrované sekci!! Nelíbil se vám výkon rozhodčího, či jen chcete ohodnit výkon svých hráčů či hráčů soupeře? Je tu také možnot dát známku hřišti, či jak vám chutnalo pivo s klobásou. Pokud máte chuť vyjádřit svůj názor, stačí se jen registrovat na našem portále. Více informací na tomto odkaze: http://www.fotbalunas.cz/clanek/2339/a-je-to-venku-konecne-muzete-po-utkani-vyjadrit-svuj-nazor-na-rozhodciho-vykon-soupere-a-mnoho-dalsiho/



Ohlasy k zápasu


TJ Podyjí Černíč
Dušek Milan - vedoucí: Soupeř se celý zápas snažil hrát offside systém v jedné lajně. V prvních minutách nás tak několikrát načapal, ale s přibývajícimi minutami jsme na ně občas dokázali najít recept a zejména Lovětínský jim několikrát utekl. Zezačátku durhého poločasu nás k ničemu moc nepouštěli, stále chtěli hrát a něco se zápasem udělat. Ale po čtvrtém góle jsme si dokázali vytvořit ještě několik slibných šancí a zápas si pohlídat.

TJ Rovnost Budíkov
Kavka Lukáš - trenér: Chtěli jsme navázat na minulý zápas a přivést domu všechny tři body. Po dvou vstřelených brankách domácích jsme zápas nezabalili, ale naopak přišla naše lepší hra, což prokazuje zlepšené herní výkony v jarní části soutěže. Zásluhou zmatkujícího hlavního rozhodčího jsme však odjeli z Černíče bez bodu.



Sestavy


TJ Podyjí Černíč
M. Novák [-] - M. Borkovec [-] , M. Leitkep [-] , D. Solař [-] , V. Leitkep [-] - V. Benda [-] , Z. Janoušek [-] (67. T. Lojka [-] ) , P. Čermák [-] , M. Brom [-] - P. Novák [-] (73. R. Novák [-] ) , D. Lovětínský [-] -

TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - M. Páša [-] , M. Zet [-] , F. Žáček [-] , J. Zour [-] - A. Rokos [-] , K. Grant [-] (33. M. Kovář [-] ) , T. Prokop [-] , J. Novák [-] (57. T. Šeda [-] ) - L. Kavka [-] , R. Smereka [-] (81. J. Bleha [-] )

ŽK: 83. V. Leitkep - 11. K. Grant , 29. L. Kavka , 51. M. Páša , 66. R. Smereka .
Hráči zápasu: V. Benda , D. Lovětínský - J. Zour , A. Rokos .
Místo: Černíč. Počet diváků: 120. Rozhodčí: JANOVSKÝ Aleš - KUBEŠ Petr, SÝKORA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.