Herálec dokázal zvítězit díky gólu z druhé půle


Branky


0

Domácí na své půdě zvítězili tím nejtěsnějším možným výsledkem, poté co přečkali nápor s množstvím šancí hostů z první půle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z tlaku hostů nakonec nic nebylo

Začátek utkání byl v naprosté režii hostů, kteří domácí tým nepustili vůbec ze své poloviny hřiště. Když po 10. minutách hry vyrobili dvě drobné chyby a dovolili soupeři dostat se k jejich bráně, nebylo z toho žádné velké ohrožení. V 17. minutě byli naopak hráči Černíče blízko ke vstřelení branky, když obrana Herálce vykopávala Borkovcovu střelu z brankové čáry. Ve 26. minutě hry z nařízeného přímého kopu D. Lovětínský trefil pouze břevno svatyně gólmana J. Vašáka, který se stihl pouze ohlédnout, kam míč míří. Ve 36. minutě opět hrozil aktivní Lovětínský, který šel sám na gólmana domácích. Ten ho však dokázal vychytat, když ho tento útočník hostů nastřelil. Černíč si i nadále vypracovávala mnoho střel, ovšem bez kýženého gólového efektu, do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu.

 

Jediná branka z druhé půle rozhodla o vítězi utkání

Ve druhém poločase přišel naprostý obrat. Do této části hry už vstoupili lépe domácí, kteří hodlali využít výhody sklonu hřiště. Už ve 47. minutě herálečtí zahrozili, kdy šel jejich útočník na gólmana z boku sám, ale nedokázal trefit bránu. Hra Černíče byla ve druhé půli i nadále kostrbatá, což se podepsalo v 60. minutě, kdy hosty zahrávaný rohový kop chytil gólman Vašák a míč ihned vykopl na svého spoluhráče. S tímto balónem se snažil poradit si obránce domácích Leitkep, ovšem při couvání míč namazal domácímu S. Komůrkovi, který přehodil gólmana Černíče a míč se od tyčky odrazil do brány. Herálečtí nabrali více sil a během deseti minut mohli své vítězství ještě pojistit, to se jim ovšem nepovedlo, když V. Vašák z boku obstřelem trefil pouze spojnici, od níž se míč odrazil mimo hřiště. Následně iniciativu převzali hosté, kteří se v posledních minutách zápasu pokoušeli o zvrat utkání, což jim bylo znesnadňováno střídáním hráčů Herálce. Z konečného tlaku tak nakonec nic nebylo i přesto, že v nastaveném čase domácí hráč nejspíše zahrál ve vápně rukou, což ale rozhodčí nepostřehl. Herálec si tak doma po hubeném vítezství nakonec ponechal všechny body.

 

 

 

 

 

 

Nově v registrované sekci!! Nelíbil se vám výkon rozhodčího, či jen chcete ohodnit výkon svých hráčů či hráčů soupeře? Je tu také možnot dát známku hřišti, či jak vám chutnalo pivo s klobásou. Pokud máte chuť vyjádřit svůj názor, stačí se jen registrovat na našem portále. Více informací na tomto odkaze: http://www.fotbalunas.cz/clanek/2339/a-je-to-venku-konecne-muzete-po-utkani-vyjadrit-svuj-nazor-na-rozhodciho-vykon-soupere-a-mnoho-dalsiho/

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Pátek Josef - předseda mužstva: Dnes to byl remízový zápas, kdy nás několikrát zachránil gólman Vašák. My jsme ze dvou šancí dokázali jednu proměnit a vyhrát. V sestavě jaké jsme hráli, musím před klukama smeknout, že dokázali urvat vítězství.

TJ Podyjí Černíč
Dušek Milan - vedoucí mužstva: Prvních deset minut se domácí nedostali za půlku a pouze se kopali za uši. První poločas jsme měli ve své režii, ale bohužel jsme nedokázali vstřelit branku. Do druhé půle jsme nastupovali s varováním, že když jsme nedokázali v první půli využít hry z kopce dolů, tak budeme teď pykat a do druhé půle jsme opravdu vstoupili špatně. Po jejich vstřelené brance se Herálec o výsledek ještě strachoval, ale nakonec si ho dokázal pohlídat, i přesto, že v chumlu před svou brankou domácí hráč zahrál rukou.



Místo: Herálec. Počet diváků: 127. Rozhodčí: NENADÁL Pavel - HÁNA Samuel, BLAŽEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.