Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budíkov sestřelil rezervu Pacova


Branky


0

Pacov má za sebou dlouho šňůru proher a pro Budíkov tento zápas byl jedním z nejdůležitějších na jaře. Domácí ho nakonec zvládli s přehledem a hosty vůbec gólově nešetřili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět gólů za poločas, to je inkasovaná bilance Pacova

Od záčátku prvního poločasu domácí hýřili aktivitou a diktovali tempo hry. Budíkov už od prvních minut zápasu zvolil aktivní přístup k rozehrávajícím hráčům soupeře, což dělalo hráčům Pacova obrovské problémy. Na první gól domácích se nečekalo dlouho a již v 6. minutě se prosadil T. Prokop, ke kterému se odrazil míč po nedorozumění hostujícího brankáře se stoperem a před sebou měl již prázdnou branku. Hostující tým se do šancí téměř nedostával i díky dobře hrající obraně domácích. Pacovští si vypracovali pouze jeden samostatný únik, ze kterého mohli srovnat, s tím si však poradil brankář domácích. O druhý gól Budíkova se postaral v 17. minutě po individuální akci L. Kavka, který z pravé strany přešel přes bránícího hráče až do vápna, kde obešel dalšího obránce Pacova a levou nohou vstřelil gól na přední tyč. Utkání od této chvíle bylo ovlivněno vyloučením hostujícího hráče L. Šlechty ve 20. minutě. Budíkov tak i nadále pokračoval v nátlaku z kterého vyústil trestný kop za hranicí velkého vápna ke kterému se postavil T. Prokop. Povedenou střelou podél zdi trefil sice pouze pravou tyč hostující branky, od té se však míč odrazil k dobíhajícímu M. Pášovi, který už měl před sebou pouze odkrytou branku a pohodlně zavěsil. Po dalším nedorozumění v hostující obraně se prosadil hlavou domácí F. Žáček a zvyšoval už na 4:0 pro domácí. O pátý gól se postarala dvojice Kavka-Prokop, kde prvně jmenovaný prošel přes několik hráčů soupeře až k brankové čáře a přesnou přihrávkou přes brankoviště našel úplně volného Prokopa, který už neměl problém vsítit gól do prázdné branky. Domácí tak stačili do poločasové přestávky Pacovu vstřelit pověstného a ostudného "bůra".

V utkání nakonec bylo k vidění 9 gólů

Do druhého poločasu vstupoval Budíkov s cílem nepolevit a pokračovat ve stejném herním projevu jako v prvním poločase. Hráči Pacova se po vyloučení svého hráče v prvním poločase trochu více zatáhli a čekali na útoky domácích. První gól druhé půle padl už ve 46. minutě, kde L. Kavka našel ideální přihrávkou mezi obránci T. Prokopa. Ten si poradil s vyběhnuvším brankařem a vstřelil svou třetí branku v utkání. Budíkov i nadále kontroloval hru a byl ve všech směrech lepším týmem. Ve 48. minutě padl sedmý gól utkání po akci Kima Granta, který adresoval z levé strany přízemní centr do vápna. Ten si našel Kavka a pohodlně skóroval. Domácí uspokojeni sedmibrankovým náskokem jemně polevili a Pacov se dostal do dvou šancí se kterými si poradil domácí brankář M. Bláha. V 58. minutě se na druhé straně uvolnil R. Smereka v prostředku hřiště a nádhernou přihrávkou za obranu hostí našel nabíhajícího Prokopa, který střelou podél brankáře vstřelil jeho čtvrtý gól v zápase a navýšil skóre už na 8:0. Budíkovští se ještě dostali do několika příležitostí, ale prosadit se už nedokázali. Nejblíže gólu byl T. Šeda, ale v zakončení selhal. Poslední slovo zápasu měli přeci jenom hráči Pacova, kterým se podařilo vstřelit čestný gól tečovanou střelou zpoza vápna v 63. minutě S. Michálkem. Ve zbytku zápasu už se moc důležitého nestalo a domácí si tak pohodlně dokráčeli pro tři body.

 

 

 

 

Nově v registrované sekci!! Nelíbil se vám výkon rozhodčího, či jen chcete ohodnit výkon svých hráčů či hráčů soupeře? Je tu také možnot dát známku hřišti, či jak vám chutnalo pivo s klobásou. Pokud máte chuť vyjádřit svůj názor, stačí se jen registrovat na našem portále. Více informací na tomto odkaze: http://www.fotbalunas.cz/clanek/2339/a-je-to-venku-konecne-muzete-po-utkani-vyjadrit-svuj-nazor-na-rozhodciho-vykon-soupere-a-mnoho-dalsiho/



Ohlasy k zápasu


TJ Rovnost Budíkov
Kavka Lukáš - trenér: Tento víkend jsme se v záchranářském souboji utkali s týmem z Pacova, do kterého jsme vstupovali s cílem urvat všechny tři body. Po nevydařeném zápase v Mírovce sestava prošla částečnou rekonstrukcí. Do základní sestavy se vrátil Martin Zet a Míla Páša naopak chyběl Prince Boateng Nimoh z důvodu zranění. Potřebovali jsme doma naplno bodovat. Po prohře v Mírovce hráči přistoupili k zápasu zodpovědně a od prvních minut dominovali ve všech činnostech a hráče Pacova do ničeho nepustili. Podali jsme zodpovědný a bojovný výkon a zaslouženě dnešní utkání vyhráli.

TJ Slavoj Pacov B
Čech Miloš - trenér: My se porazíme každý zápas sami. Leží na nás deka. Kluci prohrávají už když vycházejí z kabin. Dostáváme laciné góly. Druhý poločas, který jsme hráli o deseti, jim nemůžu vůbec nadávat, snažili se a měli míč na kopačkách více než první půli.



Sestavy


TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - J. Zour [-] (46. T. Šeda [-] ) , F. Žáček [-] , M. Zet [-] , M. Vodrážka [-] , M. Páša [-] - K. Grant [-] (59. J. Novák [-] ) , A. Rokos [-] , T. Prokop [-] - R. Smereka [-] , L. Kavka [-]

TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - - L. Váňa [-] , R. Doležal [-] (46. S. Michálek [-] ) , Z. Rybčák [-] , M. Miskai [-] , M. Kostroun [-] , M. Zíka [-] , J. Pražák [-] , L. Šlechta [-] , P. Gavrecký [-] , M. Dvořák [-] (70. J. Kerouš [-] )

ŽK: 49. R. Smereka , 79. L. Kavka , 87. M. Páša . ČK: 20. L. Šlechta .
Hráči zápasu: A. Rokos , R. Smereka - Z. Rybčák .
Místo: Budíkov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: NOVOTNÝ František - VEČEŘA Martin, TESAŘ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.