2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelečtí odčinili porážku z minulého zápasu, když nedali šanci Herálci


Branky


0

Souboj o střed tabulky se odehrál v Kostelci. Domácí si už od začátku šli tvrdě za svým cílem zisku tří bodů, což se jim nakonec také zaslouženě podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Po velice špatném výkonu v minulém kole Kostelec do zápasu vstoupil s pomyšlením pouze na zisk tří bodů. Od první minuty si jeho hráči šli tvrdě za svým cílem a předváděli jednu útočnou akci za druhou. Jejich šance však zůstaly doposud neproměněné, a tak fanoušci v prvním poločase gól vidět nemohli.

 

Domácí byli za svou aktivitu odměněni

Do druhé půle vstupovali domácí se snahou svou aktivitu ještě zvýšit z čehož nakonec po zásluze vznikly dvě branky. Obě dokázal vstřelit L. Nikodým, který byl na hřiště poslán až do druhého poločasu. První gól vstřelil po zaspání hostující obrany, když mířil přesně k tyči a druhý po dalším zaváhání obrany, která si ho vůbec nevšímala. I nadále byla k vidění hra především na jednu branku a to branku Herálce. Hosté se prakticky nedostali k míči. Kostelec tak ještě předvedl mnoho neproměněných šancí, stav utkání už se však nezměnil.

 



Ohlasy k zápasu


SK Kostelec
Kračmar Miloš - trenér: Po velice špatném výkonu v minulém kole, jsme celý týden věnovali změně systému a pohovorům s hráči. Celý zápas jsme se věnovali hře se spoustou neproměněných šancí, a tak výsledek 2:0 je pro hosty ještě přívětivý. Tento výkon byl velice nadstandardní a zcela týmový, kdy musím pochválit všechny své hráče. Teď už to jen zbývá potvrdit ve velice těžkém utkání v Tisu.

TJ Sokol Herálec
Pátek Josef - předseda: První poločas byly šance na obou stranách, avšak bez gólu. My jsme museli vynuceně dvakrát střídat kvůli zranění. Nám sice chyběli někteří hráči, ale dnes jsme hráli pod naší úroveň a zápas nezvládli. Nakonec utkání rozhodli dvě chyby. Domácí byli lepší a měli více šancí. Nás několikrát podržel gólman Vašák. Soupeř vyhrál zaslouženě.



Sestavy


SK Kostelec
R. Plavec [-] - M. Kočí [-] (46. L. Nikodým [-] ) , D. Doležal [-] (72. J. Šmahel [-] ) , M. Sekan [-] , M. Fejt [-] , O. Lapeš [-] , M. Číhal [-] , J. Vavroušek [-] , F. Novák [-] , A. Procházka [-] , M. Kružík [-] (86. V. Lukšů [-] )

TJ Sokol Herálec
J. Vašák [-] - V. Ulrich [-] , M. Kovařík [-] (36. M. Stojan [-] ) , P. Paclík [-] (72. T. Dobrovič [-] ) , V. Hrala [-] - O. Král [-] , J. Kohout [-] , J. Pátek [-] , F. Dobrovič [-] (44. T. Tecl [-] ) - V. Vašák [-] , S. Komůrka [-]

ŽK: 51. V. Hrala , 73. O. Král .
Hráči zápasu: M. Sekan - J. Vašák .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 100. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - NÁPRAVNÍK Jan, PETRLÍK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.