V. Vašák 20.
V. Vašák 43. (p.)
2:1
(2:0)
63. L. Kubů
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec si doma poradil s Košeticemi


Branky


20. V. Vašák , 43. V. Vašák (p.) - 63. L. Kubů
0

Košetice tentokrát na výhru nedosáhly, když se jim do cesty postavil Herálec. Mrzet je to však tolik nemusí, jelikož znovu ztratil i jejich pronásledovatel z Mírovky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vašák rozhodl o výhře svého týmu

První poločas vyšel mnohem lépe domácím, kteří byli důraznější a lepší na míči. Tým z Košetic se vůbec nemohl dostat do hry. A tak se Herálec ve 20. minutě dostal do vedení po chybě stopera hostů, který podběhl balon a V. Vašák šikovně přehodil gólmana Jíšu. Ve 43. minutě byl obranou hostů zbytečně v rohu vápna faulován herálecký Pátek a sudí odpískal penaltu. K té se postavil Vašák a připsal si tak svůj druhý gól zápasu. Druhý poločas se Košetice snažili udělat něco se stavem zápasu, byly lepší, domácí se dostali pouze ke dvěma střelám na bránu. Nakonec se hostům podařilo snížit skóre, když se po rohovém kopu trefil L. Kubů, ale na žádný bodový zisk to tentorkát nebylo, když ještě stačili do konce zápasu nastřelit tyč branky  domácího gólmana. Herálec si tak své vítězství pohlídal a tři body si ponechal doma.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Košetice
Vejsada Miloslav - vedoucí mužstva: V tomto zápase jsme nezvládli první poločas, kde byli domácí lepší a důraznější. Druhý poločas jsme byli jasně lepší, ale bohužel se nám nepodařilo vyrovnat. Remíza by byla spravedlivější, ale dnes jsme na ní bohužel nedosáhli.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
A. Žáček [-] - M. Kovařík [-] , P. Paclík [-] , V. Hrala [-] , V. Ulrich [-] - O. Král [-] , J. Pátek [-] , J. Stojan [-] (88. S. Komůrka [-] ) , J. Kohout [-] - V. Vašák [-] (90. M. Stojan [-] ) , J. Pátek [-] (76. L. Filínský [-] )

TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - P. Paťha [-] (61. T. Bejček [-] ) , J. Dvořák [-] , Z. Tržil [-] , V. Vlk [-] , L. Kubů [-] , A. Vejsada [-] , L. Hanousek [-] , T. Vejsada [-] , M. Dvořák [-] , V. Vlk ml. [-]

ŽK: 35. J. Kohout , 41. V. Hrala , 82. J. Pátek , 88. J. Stojan - 29. V. Vlk ml. , 74. M. Dvořák , 86. A. Vejsada . ČK: 90. L. Filínský - 90. Z. Tržil .
Místo: Herálec. Počet diváků: 100. Rozhodčí: BESEDA Petr - FABEŠ Roman, NÁPRAVNÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.