4:1
(0:0)
51. M. Fejt
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř doma Kostelec pokořila ve druhém poločase


Branky


60. P. Krédl , 64. A. Doležal , 68. M. Odvářka (p.) , 87. A. Doležal - 51. M. Fejt
0

Po domácím vítězství z minulého kola proti Černíči hosté z Kostelce tentokrát narazili na rezervu Chotěboře, která jim ve druhém poločase ukázala, jak se střílí góly a hraje o vítězství. Chotěboř tak napravila svou předešlou prohru na půdě Košetic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas gól nepřinesl

V Chotěboři bylo od začátku zápasu k vidění vyrovnané utkání bez výraznějších šancí na obou stranách. Za zmínku stojí akorát šance domácího F. Tůmy, která však gólem neskončila. Vše podstatně se tak odehrálo až v půlce druhé.

Hostům nepomohla ani nádherná střela Fejta

Do druhého poločasu vstoupilo lépe mužstvo domácích, které bylo aktivnější a určovalo tempo hry. Trochu paradoxně však šel do vedení Kostelec , když se v 51. minutě do míče asi z 25 metrů opřel M. Fejt a míč trefil nádherně do šibenice. Domácí se však nenechali tímto gólem zaskočit a podařilo se jim skóre srovnat v 60. minutě P. Krédlem. Ten se trefil hlavou z poloviny vápna do prázdné brány. Po čtyřech minutách už se Chotěboř dostala do vedení, o což se zasloužil A. Doležal a po dalších čtyřech minutách a proměněném pokutovém kopu jejich náskok navýšil M. Odvářka. To už bylo o vítězi rozhodnuto, ale i přesto dokázali chotěbořští v závěru zápasu vstřelit ještě čtvrtý gól, když se Odvářka z pozice obránce vytáhnul až k vápnu Černovic, zde pohledně zasekl balon a předložil ho Doležalovi, který míč propasoval gólmanovi pod rukou. Ten si tak připsal svůj druhý gól v tomto zápase a rozhodl o konečném stavu zápasu.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř B
Turek Jiří - trenér: Po prvním poločase, který byl vyrovnaný a bez výraznějších šancí, byl druhý poločas v naší režii. Soupeř se sice dostal krásnou střelou do vedení, my jsme však dokázali srovnat a nakonec zvítězit.

SK Kostelec
Kračmar Miloš - trenér: Zasloužené vítězství domácích, kteří byli aktivnější a razantnější v osobních soubojích. Po bezbrankovém poločase, kde jsme spíše hráli staticky, jsme do druhého poločasu nevstoupili o nic lépe. I přesto jsme se dostali v šedesáté minutě do vedení po nádherné střele Fejta, který z 25 metrů z voleje napálil míč přímo do šibenice. To však bylo z naší strany vše, poté začali úřadovat domácí, kteří v rozmezí 15 minut vstřelili 4 branky. Chotěboř nám ukázala jak se hraje o vítězství.



Sestavy


FC Chotěboř B
A. Buršík [-] - M. Odvářka [-] , P. Krédl [-] (63. A. Doležal [-] ) , F. Tůma [-] , M. Běloušek [-] , J. Novák [-] , L. Kohout [-] (46. F. Janda [-] ) , R. Odvářka [-] , M. Málek [-] (46. O. Šimon [-] ) , D. Čapek [-] , J. Neuvirt [-]

SK Kostelec
R. Špejtek [-] - M. Kočí [-] , V. Lukšů [-] (72. L. Nikodým [-] ) , M. Sekan [-] , M. Fejt [-] , O. Lapeš [-] , M. Číhal [-] , J. Vavroušek [-] , F. Novák [-] , A. Procházka [-] , M. Kružík [-] (59. D. Doležal [-] )

ŽK: 24. D. Čapek , 84. M. Odvářka - 57. J. Vavroušek , 60. M. Fejt .
Hráči zápasu: M. Běloušek , R. Odvářka - M. Fejt .
Místo: Chotěboř. Počet diváků: 85. Rozhodčí: PODOBA Tomáš - RYŠÁNEK Zbyšek, SÝKORA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.