1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby skončilo smírně


Branky


0

Celkem vyrovnané utkání bylo k vidění na menším hřišti v Budíkově. Domácí bojovali a naopak hosty, snažící se kombinovat, brzdila jejich nepřesnost a první zápas na přírodním povrchu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas gól nepřinesl

První poločas bylo v Budíkově k vidění vyrovnané utkání, možná s občasnou převahou hostů z Humpolce, kteří však měli problém s prvním zápasem na přírodní trávě. To se v určitých momentech poznamenávalo na jejich hře. K jejich smůle navíc museli v 15. miutě šáhnout ke střídaní zraněného Metála, kterého nahradil N. Vrána. Domácí se snažili být bojovní, žádnou výraznou příležitost si však nevypracovali. Obdobné to bylo i na straně hostů, ti sice gól vstřelili po akci T. Vrátného a zakončujícího T. Brdečky, sudí jim však gól pro ofsajd neuznali, a tak se do kabin odcházelo za nerozhodného stavu.

 

Budíkov zachraňoval bod po standardní situaci

Ve druhém poločase Budíkov mírně opadnul a aktivnější rezerva Humpolce se po dobrém odkopu z vlastníhí části hřiště dostala do protiútoku, kdy Paťha už ve 48. minutě dokázal prostřelit brankáře domácích. Když však hosté své vítěztví mohli pojistit, Vrátného, který míč tlačil do šibenice, skvěle vychytal gólman domácích, Bláha. Posledních 15 minut zápasu byl ve znamení tlaku Budíkova, který se konečně rozkoukal. Vypracoval si dva trestné kopy a jeden z nich jim přinesl kýžené ovoce, když se po pár odrazech míč dostal k T. Prokopovi, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě a domácím tak zajistil alespoň bod.



Ohlasy k zápasu



AFC Humpolec B
Brdečka Imrich - vedoucí mužstva: Do Budíkova jsme přijeli bez dvou hráčů základní sestavy a věděli jsme, že to tu bude těžké. Je tu malé hrbolaté hřiště a my měli všechny přípravné zápasy na umělé trávě, míč nám odskakoval. První poločas byl vcelku vyrovnaný. Chtěli jsme tu vyhrát, ale musím přiznat, že nás několikrát podržel náš brankář, takže remíza je asi zasloužená.



Sestavy


TJ Rovnost Budíkov
M. Bláha [-] - F. Žáček [-] , M. Zet [-] , M. Vodrážka [-] - K. Grant [-] (47. J. Prokop [-] ) , A. Yeboah [-] , T. Prokop [-] , M. Páša [-] , T. Šeda [-] (74. J. Novák [-] ) - A. Rokos [-] , L. Kavka [-]

AFC Humpolec B
L. Brávek [-] - P. Fikar [-] , M. Metál [-] (15. N. Vrána [-] ) , J. Prokop [-] , T. Doležal [-] - M. Podoba [-] , L. Bláha [-] , D. Kříženecký [-] , T. Vrátný [-] - T. Brdečka [-] , J. Paťha [-] -

ŽK: 10. M. Vodrážka , 22. L. Kavka , 38. K. Grant - 14. T. Vrátný , 77. J. Prokop .
Hráči zápasu: J. Paťha , J. Prokop .
Místo: Budíkov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: BÍLEK Zdeněk - STRAKA Karel, ŠKORPÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.