6:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Humpolec si doma poradil i s Pacovem


Branky


36. Z. Štěpán , 48. J. Žatečka , 60. J. Paťha , 71. M. Dvořák (vl.) , 75. J. Prokop , 77. P. Fikar
0

Humpolec pokračoval v nastoleném tempu a připsal si čtvrtou výhru v řadě a znovu s vysokým rozdílem ve skóre. Rezerva Pacova si připsala hrozivou osmou porážku v řadě a v zimní pauze budou muset své myšlenky obrátit na jarní změnu této bilance.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin s hubeným vedením

Humpolec už od začátku ukazoval, kdo bude na domácí hřišti pánem a hosty zatlačil na jejich půli, kde je držel převážně celý zápas. Ti se snažili věnovat pozorné obraně a hrozili z ojedinělých protiútoků. Zato domácí si vypracovávali mnohé nadějné šance, ty se jim však až do 36. minuty nedařilo proměňovávat. To Kříženecký ulicí vysunul Z. Štěpána a ten obešel brankáře hostů a dával do prázdné brány na 1:0. To však bylo z pohledu branek první poločas vše.

Pět gólů za poločas

Druhý poločas domácí chtěli přidat další góly, aby se uklidnili a nenabídli svými chybami Pacovu šanci na zvrat. Pojištění přišlo už 3 minuty po příchodu z kabin od J. Žatečky. Na třetí gól diváci čekali do 60. minuty, kdy se po pěkné kombinaci trefil bývalý hráč áčka J. Paťha. V 71. minutě to bylo dokonce už 4:0, když si vlastní branku vstřelil M. Dvořák. Pověstného bůra dokončoval J. Prokop, který z 25 metrů obstřelil brankáře Pacova. Konečný stav pečetil v 77. minutě střídající P. Fikar opět pohlednou střelou z 25 metrů, tentokrát pod břevno. Juniorka si tak celkem bez problémů dokráčela pro další domácí vítězství.



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec B
Brdečka Imrich - vedoucí mužstva: Přijel k nám soupeř ze spodní části tabulky a tak nám velela povinnost zvítězit. Od první minuty jsme měli převahu a hrálo se převážně jen na jedné půlce, bohužel šance jsme zpočátku neproměňovali. Druhý poločas už jsme rozhodli, mladí Pacova na nás zkušenější z Humpolce nestačili. Nakonec to byl bezproblémový zápas, kdy jsme hráli v nastoleném tempu z předchozích zápasů.

TJ Slavoj Pacov B
Čech Miloš - trenér: Celý zápas jsme se jenom bránili. Chtěli jsme hrát ze zajištěné obrany, do 36. minuty se nám úspěšně dařilo obsazovat jejich hráče. Byli jsme o něco horší, v každé půli jsme měli asi dvě ojedinělé šance. Bohužel jsme nechytili začátek druhého poločasu, a poté už se naše hra sesypala.



Sestavy


AFC Humpolec B
L. Brávek [-] - J. Prokop [-] , T. Doležal [-] , M. Metál [-] , A. Beránek [-] - J. Paťha [-] , R. Nermut [-] , T. Vrátný [-] (57. P. Fikar [-] ) , D. Kříženecký [-] - Z. Štěpán [-] (67. N. Vrána [-] ) , J. Žatečka [-]

TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - M. Dvořák [-] , P. Miskai [-] (60. P. Fišer [-] ) , J. Ježek [-] , J. Pražák [-] - J. Přibyl [-] (46. R. Doležal [-] ) , D. Podolský [-] , M. Maršík [-] , J. Zich [-] , S. Michálek [-] - P. Gavrecký [-] (77. A. Pícha [-] )

ŽK: 29. R. Nermut , 90. M. Metál - 20. J. Zich , 44. P. Miskai .
Hráči zápasu: R. Nermut , T. Doležal - J. Pachta .
Místo: Humpolec - umělá tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: PETRLÍK Ladislav - BOUDA Josef, BLAŽEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.