0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:30

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Rychnov poprvé vyhrál


Branky


0

Vítězství, dosud posledního týmu tabulky, Nového Rychnova, se odehrálo na půdě Černíče, který je převážně celý zápas tlačil, své šance však proměnit nedokázal, čehož využili hosté, kteří nakonec dotlačili míč do sítě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí své nadějné šance nevyužili

Do zápasu vstupovali lépe domácí, kteří měli prvních deset minut hru pod svojí taktovkou a vytvořili si náznaky šancí. Poté se do svých náznaků začali dostávat i hosté, převážně po protiútocích, jelikož je Černíč i nadále tlačila. V prvím poločase však diváci gól neviděli, i přesto, že převážně domácí k jeho vstřelení měli blízko. To například ve 30. minutě Leitkep M. po centru místo zakončování hlavou volil nohu a jeho střela šla vedle tyče a ve 44. minutě po centru Lovětínského P. Novák střílel z první z vápna, ale opět jen těsně vedle tyče.

Nedáš - dostaneš

Ve druhém poločase pokračoval zápas v nastoleném tempu z toho prvního. Černíč i nadále tlačila a byla lepší na balónu. Hosté z Rychnova se převážně jen bránili a věnovali se ojedinělým výpadům. Ovšem opět Novák po centru, tentokrát zleva, mířil svou střelou vedle brány a také Leitkep znovu střílel vedle. I Bromova nečekaná střela mířila nad břevno. A tak se projevilo známé pravidlo nedáš - dostaneš. Znenadání se v 72. minutě objevil hráč Nového Rychnova na penaltě Černíče, jeho šanci ještě domácí brankář stačil vyrazit, ale pouze k M. Hájkovi, který poslal míč do brány přes ležícího gólmana. Černíč se ještě snažila se zápasem něco udělat, jejich šance se však ani poté neurodily. V závěru ještě mysleli na penaltu, nakonec ale při dalším protiútoku hostů přišli po faulu vyloučením o gólmana.



Ohlasy k zápasu


TJ Podyjí Černíč
Dušek Milan - vedoucí: Zápas jsme začali dobře, vypracovali jsme si mnoho šancí, ale nedokázali je proměnit. Stále jsme je tlačili, hosté si vypracovali nějaké šance pouze z brejků. Druhý poločas jsme měli naprosto pod kontrolou, oni dali bohužel z ojedinělé šance gól. Nastoupil proti nám úplně jiný tým než první zápas. Nastoupili samý mladí kluci, kteří běhali a bojovali. Nebyli tolik fotbaloví, ale poctivě si zápas odbránili.

TJ Start Nový Rychnov
Chlebeček Josef - hlavní pořadatel: Domácí měli po celý zápas více ze hry. My jsme hráli ze zajištěné obrany a čekali jsme na protiútoky. Ke konci už domácí ztratili nervy a jejich gólman byl vyloučen za faul bez míče.



Sestavy


TJ Podyjí Černíč
K. Novák [-] - V. Leitkep [-] , D. Lovětínský [-] , P. Novák [-] , D. Solař [-] - M. Brom [-] , P. Čermák [-] , Z. Janoušek [-] , M. Leitkep [-] - P. Novák [-] , M. Borkovec [-] -

TJ Start Nový Rychnov
I. Císař [-] - V. Mareš [-] , J. Švec [-] , J. Červenka [-] , D. Karpíšek [-] - J. Mareš [-] , J. Kratochvíl [-] , O. Kratochvíl [-] , K. Fíla [-] - M. Hájek [-] , J. Faltýnek [-]

ŽK: 59. Z. Janoušek , 84. M. Borkovec - 45. J. Mareš , 49. D. Karpíšek , 62. M. Hájek , 75. J. Švec . ČK: 90. K. Novák .
Hráči zápasu: M. Leitkep - I. Císař , J. Švec , M. Hájek .
Místo: Černíč. Počet diváků: 60. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - NOVOTNÝ František, VLK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.