Nová Ves doma nezaváhala s Ježkem Rantířov zvítězila 2:0


Branky


0

Nová Ves měla před utkání krásnou bilanci na domácím stadiónku 7-3-1. Navíc se prezentuje nátlakovou hrou, kterou si vytváří spostu šancí. Proto byla v tomto utkání velkým favoritem. Navíc hosté z Rantířova nejsou v posledních zápasech ve své kůži, dokázali vydolovat jen bod v domácím prostředí se Slavojem Třešť.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nová Ves své 2 větší šance neproměňuje, a tak je stav bez branek 0:0

Domácí začali zápas nátlakem. V 11.minutě se objevil sám před brankářem Jan Starý, ale svoji šanci trestuhodně zahodil. V 20. minutě z ojedinělé situace hostů Jakub Holub přestřeluje branku. Domácí na to odpovíděli šancí Františka Nečase, z hranice pokutového území vystřelil, ale jeho střelu konečky prstů brankář Krupica vyráží na rohový kop. Následující rohový kop žádnou větší příležitost nepřínáší. Poté poločas doplynul do konce bez výraznějších šancí.

Rozhodnutí zápasu přichází od střídajícího Jaroslava Havlíka

Do druhého poločasu znovu vstupují lépe domácí. Vytváří si šanci prostřednictvím Jana Starého, ale ten svoji šanci znovu neproměňuje. A tak se časomíra posunula k 65. minutě, kdy střídající Jaroslav Havlík který je na hřišti  pouhé 2 minuty a sám se zjevuje před brankářem Krupicou, ale ten jej vychytá. Následuje 69. minuta situace se opakuje ale s opačným koncem, Jaroslav Havlík zakončuje mezi nohy branáře Krupicy a vstříli první branku utkání 1:0. Další šanci má střídající Michal Novotný, ten svůj pokus posílá do břevna. 85. minuta domácí uklidňuje Marek Ondřejka, který střílí z úhlu branku 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
Josef Starý, vedoucí mužstva: Byli jsme po celý zápas lepším týmem, vytvořili si více šancí a konečné vítězství je absolutně zasloužené.

TJ Ježek Rantířov
Radek Pavlíček, trenér: Náš tým se střetnul s velice kvalitním soupeřem, který hraje silový kombinační fotbal a se skvělým střelci v útoku. My se potýkáme se značně zúženým kádrem. Celý zápas jsme odehráli se ctí a hráčům bych rád poděkoval za svoji bojovnost. Sice jsme ke konci utkání dvakrát inkasovali, ale i tak mám ze zápasu dobrý dojem.



Místo: Nová Ves. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nejedlý Tomáš - STEHLÍK Michal, ŠULA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.