3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benfika Žďasu otočila zápas s benfikou Třebíče zásluhou Viléma Frieba


Branky


40. V. Frieb , 44. V. Frieb , 79. T. Janů - 11. M. Šmíd
0

V toto utkání se střetli dvě benfiky. Větší důraz na získání bodů měli hosté, kteří ještě hrají o postup do krajské soutěže. Domácí naopak hrají klidný střed tabulky a rádi do sestavy používají i dorostence, jen by chtěli prolomit smůlu v zakončení, když poslední dva duely vyšli střelecky naprázno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po rychlém gólu hostů, domácí otočil zápas zásluhou Frieba

Hned ve druhé minutě měl obrovskou příležitost domácí Ločárek, který ve skluzu těsně minul centrovaný míč před prázdnou brankou. V 10. minutě měli nejprve velkou příležitost domácí a hned z následné akce hostí prostřelil Svobodu Šmíd - 0:1. Ve 12. minutě mohl srovnat Frieb, ale vystřelil těsně vedle branky hostí. Do 40. minuty byl k vidění nezáživný fotbal plný nepřesností na obou stranách. Ve 41. minutě nejprve z otočky vystřelil Jun a Procházka vyrazil na roh. Ten domácí rozehráli na krátko k Friebovi a ten z první vystřelil přesně k tyči - 1:1. O tři minuty později vysunul Němec do sóla Frieba, ten obešel stopera a Procházkovi nedal šanci – 2:1.

V druhé půli se servíroval mnohem výživnější fotbal

Ve druhé půli se hrál pohlednější fotbal. Hosté se snažili vyrovnat a v 69. minutě po střele jednoho z třebíčských mladíků, předvedl výborný zákrok Svoboda. V 70. minutě mohl srovnat Kovář, jeho hlavička ale těsně minula domácí branku. V 77. minutě předvedl krásnou akci dorostenec Janů, kdy překonal dva hostující beky, ale z vápna přestřelil branku. V 79. minutě už ale mířil přesně – 3:1.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Ladislav Jun, trenér: V posledních zápasech se nám nedařilo herně ani výsledkově. Proto jsme potřebovali doma konečně naplno bodovat. Výhru jsme si zasloužili především díky zlepšenému výkonu ve druhém poločase.

HFK Třebíč B
Pavel Němec st., trenér: První poločas rozhodli naše inviduální chyby, v druhé již byli domácí lepším týme a zasloužili s vyhrát.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
F. Svoboda [-] - F. Růžička [-] , R. Štursa [-] , P. Machatka [-] - T. Jelínek [-] , J. Jun [-] , P. Němec [-] , Z. Peňáz [-] , T. Ločárek [-] (87. R. Gančev [-] ) - V. Frieb [-] (81. D. Malicki [-] ) , V. Franěk [-] (46. T. Janů [-] )

HFK Třebíč B
K. Procházka [-] - T. Oberreiter [-] , L. Karásek [-] , M. Mašek [-] - D. Lorenc [-] - M. Hošek [-] , L. Holý [-] (54. R. Houser [-] ) , P. Hronek [-] , D. Kovář [-] (71. O. Uličný [-] ) - J. Pecka [-] (79. O. Pánek [-] ) , M. Šmíd [-]

ŽK: 59. M. Mašek .
Hráči zápasu: F. Svoboda , V. Frieb - M. Šmíd , L. Karásek .
Místo: Žďár n. S. - tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: PŮLPÁN Ondřej - ŠRÁMEK Zdeněk, NEJEDLÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.