R. Fiala 18.
M. Salák 48. (p.)
M. Salák 76.
M. Blatný 88. (p.)
4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol Hrotovice znovu naplno bodoval, a velkou zásluhu na tom měl Miloslav Salák, střelec dvou branek


Branky


18. R. Fiala , 48. M. Salák (p.) , 76. M. Salák , 88. M. Blatný (p.)
0

Do Hrotovic zavítali fotbalisté ze Slavoje Třešť. V tomto záchranářské duelu šlo o každý bodík. Domácí posilněni o vítězství v posledním utkání, si dělali zálusk na všechny body.  Třešť se zatím na venkovních hřištích trápí, získala pouze 6 bodů za jedno vítězství a tři remízy při celkovém skóre 8:23.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozdílné pojetí hry dnešních soupeřů

Domácí ačkoliv hráli doma výhradně spoléhali na brejkové situace. Hosté sice hráli napohled líbivější fotbal,ale málo účelný jejich kobinace končila na hranici pokutového území. Do žádného zakončení se nedostali. V 18. minutě svoji šanci proměnil Radek Fiala a domácí vedli 1:0. Poté měli znovu domácí velkou možnost vstřelit branku z pokutového kopu, ale Luboš Śkoda jej neproměnil. Do konce poločas už žádný celek neměl větší brankovou příležitost.

Miloslav Salák rozhoduje zápas

Do druhého poločasu domácí vstoupili svižněji  a hned v 48. minutě vstřelil branku Miloslav Salák.  Domácí dále hrozili z brejků a jeden z nich proměnil v 76. minutě znovu Miloslav Salák. Hosté nadále zůstali bezzubí a hlavně kolem pokutového území si nevěděli rady. A tak v 88. minutě z pokotového kopu na konečných 4:0 upravil Michal Blatný.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
František Fukal, trenér: Toto utkání jsme dokázali ovládnout, hosty jsme nepustili do žádně výrazné šance a zaslouženě jsme zvítězili.

TJ Slavoj Třešť
Jiří Gregor, trenér: Domácí nás předčili v produktivitě, navíc jsme naší laxností darovali třikrát výhodu pokutového kopu.



Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] (61. P. Fukal [-] ) - M. Holoubek [-] , J. Novák [-] , P. Růžička [-] , L. Škoda [-] (46. M. Růžička [-] ) - M. Blatný [-] , P. Furiš [-] (8. Z. Bláha [-] ) , T. Holoubek [-] - M. Salák [-] - M. David [-] , R. Fiala [-]

TJ Slavoj Třešť
D. Pešta [-] - L. Lupač [-] , D. Ivan [-] , J. Kříž [-] , J. Novotný [-] (46. M. Tausch [-] ) - M. Krejčí [-] (46. P. Herkner [-] ) , M. Lovětínský [-] , J. Gutwald [-] , M. Mareš [-] - Š. Rod [-] , P. Císař [-] (76. M. Lacina [-] )

ŽK: 68. M. Holoubek , 72. M. Blatný - 48. M. Tausch , 70. D. Ivan , 82. J. Kříž , 87. D. Pešta .
Místo: Hrotovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - STRATENÝ Michal, BÁRTOVÁ Mirka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.