1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol Kouty jen smírně s Budišovem- Náramčí


Branky


0

V hitu kola se v Koutech představí Budišov-Nárameč. Sokol Kouty ničí soupeře ofenzivní silou, má nejvíce vstřelených branek z celé soutěže (47).  Budišovští by rádi i z Koutů odvezli všechny body, ale k tomu musejí ubránit nebezpečné ofenzivní hráče domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas končí smírně 1:1

Do zápasu vstoupili domácí Kouty nervózně, v kombinaci se lépe dařilo hostům, ti měli i více ze hry. Domácí z minima získali maximum,  ujali se vedení zápasu z krásné akce, míč z obrany vyvezl Jakub Havelka, přihrál na pravého záložníka Filipa Coufala a ten kolmicí vybídl Miloš Neumana, ten obešel krásně brankáře Lukáše Trnku a zavěsil do prázdné brány 1:0. I nadále byli lepší hosté a využili toho v 44. minutě, kdy si ze stopera zběhnul Zbyněk Dvořák a v tváří v tvář brankáři domácích nezaváhal 1:1. Souběžně s rozehráním míče rozhodčí odpískal konec poločasu.

Domácí vyrovnávají obraz hry

Do druhé poločasu vstoupili hosté očividně klidnější. Byli daleko lepší na míči i v následné kombinaci. Vypracovali si několik šancí, ale podruhé už síť nerozvlnili. Na hostujícím týmu byla velmi znát absence Karla Nováčka, který sice nastoupil na posledních 18. minut, ale nijak zvlášť už do zápasu nepromluvil. A tak se rozešli dnešní soupeři za nerozhodné stavu 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kouty
Richard Chylík, vedoucí mužstva: Když sečtu oba poločasy, tak mi vychází remíza. Dnes musí být obě mužstva s remízou spokojena.

FC Budišov - Nárameč z.s.
Libor Švec, trenér: Na utkání jsme přijeli v kombinované sestavě, ale i přesto si myslím, že jsme odehráli slušný zápas. Domácí mají na jaře dobrou formu zejména směrem dopředu. Jsem rád, že jsme je nepouštěli do nějakých velkých šancí a sami si vypracovali kromě gólu ještě dvě velmi dobré šance. Celkově si myslím, že je remíza spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Kouty
O. Veselý [-] - J. Havelka [-] , M. Nestrojil [-] (78. R. Caha [-] ) , J. Hrůza [-] , D. Navrkal [-] - J. Roušar [-] , V. Navrátil [-] , F. Coufal [-] , M. Parma [-] - M. Neumann [-] , J. Cejpek [-]

FC Budišov - Nárameč z.s.
L. Trnka [-] - J. Sedláček [-] (70. K. Nováček [-] ) , L. Jura [-] (87. O. Doležal [-] ) , M. Molnár [-] , Z. Dvořák [-] , T. Nováček [-] , L. Horký [-] (47. R. Pavlatovský [-] ) , T. Obůrka [-] , J. Pažourek [-] , M. Votoupal [-] , R. Hrádek [-]

ŽK: 80. J. Havelka - 43. J. Pažourek , 89. T. Obůrka , 90. Z. Dvořák .
Hráči zápasu: J. Hrůza - Z. Dvořák , M. Votoupal .
Místo: Kouty. Počet diváků: 200. Rozhodčí: HOLUB Miroslav - KŮRKA Jaroslav, NENADÁL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.