Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov otočil zápas z 0:2 na 4:3 díky muži z lavičky Zbyňku Dvořákovi


Branky


0

Domácí vstupovali do zápasu jako favorité, ale museli se obejít bez svého nejlepšího střelce Karla Nováčka, který má zdravotní problémy. Hosté z Náměště sem přijeli s cílem překvapit a potrápit favorizovaného soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náměšť z protiútoku trestá chyby Budišovské obrany

Domácí nezačali špatně, měli sérii rohů, ze kterých ale nic nevytěžili a přišel trest, v 7. minutě domácí brana chybovala a ke snadnému gólu se dostal hostující hráč Michal Šimončič 0:1. Budišovští znervózněli a začali zmatkovat, hráli ukvapeně a nedařila se jim kombinace. Toho využili hosté, kteří po další hrubé chybě domácích vstřelili druhou branku-18.minuta Martin Homola 0:2. Domácí i nadále působili velmi ospalým dojmem, přesto se jim podařilo skórovat, když ve 22. minutě se po rohovém kopu Sedláčka trefil Hort Radek 1:2. Vzápětí měl stoprocentní šanci domácí Horký, který z malého vápna neproměnil a z protiútoku se hosté zásluhou Petra Kučery radovali potřetí 1:3. Ve zbytku poločasu byla hra neurovnaná s mírnou převahou hostů.

Šťastný obrat Budišova v posledních minutách

Do druhého poločasu již domácí vstoupili aktivněji, ale nedařila se jim kombinace a dělali chyby v rozehrávce, které mohli hosté dvakrát potrestat, ale zakončení, naštěstí pro domácí, byly nepřesné. Domácí dostali do hry dva slepené góly, když se v 79.minutě po centru Molnára trefil z první Obůrka 2:3 a posléze v 80.minutě po zmatku před hostující brankou i Dvořák 3:3. Hosté měli ještě jednu příležitost rozhodnout ale jejich hráč byl při samostatném úniku stažen a domácí Sedláček uviděl červenou kartu a to se psala 86. minuta zápasu . Štěstěna se ale přeci jen obrátila k domácím, kteří dokázali vstřelit čtvrtý gól, když se opět trefil v 88. minutě Zbyněk Dvořák.



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč z.s.
Libor Švec, trenér: Dnes jsme odehráli velmi špatné utkání. Chyběl nám pohyb, kombinace, hráli jsme komplikovaně. Hosté si mohli náskok pojisti, to se nestalo a tři body bere se štěstím naše mužstvo.




Sestavy


FC Budišov - Nárameč z.s.
L. Trnka [-] - T. Nováček [-] , R. Hort [-] , O. Kafka [-] , L. Horký [-] , T. Obůrka [-] , J. Kozuň [-] (63. J. Hort [-] ) , J. Pažourek [-] (54. M. Molnár [-] ) , M. Sedláček [-] , M. Votoupal [-] (36. Z. Dvořák [-] ) , R. Hrádek [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
V. Bednář [-] - M. Šimončič [-] , Z. Jonák [-] , P. Kučera [-] , J. Musil [-] (61. M. Křivánek [-] ) , I. Foretník [-] , M. Hrazdíra [-] , T. Hrazdíra [-] , J. Křoustek [-] , M. Homola [-] , J. Heres [-]

ŽK: 30. R. Hrádek , 63. L. Horký - 32. Z. Jonák , 56. P. Kučera , 63. T. Hrazdíra , 82. J. Heres . ČK: 86. M. Sedláček - 74. T. Hrazdíra .
Hráči zápasu: Z. Dvořák - M. Šimončič .
Místo: Budišov. Počet diváků: 77. Rozhodčí: ŠETEK Jiří - FABEŠ Roman, RYGL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.