M. Šimončič 49. (p.)
1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč si i se stoperem Radkem Houserem v brance odvezla z Náměšti jeden bodík


Branky


49. M. Šimončič (p.) - 17. M. Chalupa
0

V tomto utkání měli být jasný favoritem hosté z Třebíče, kteří byli na první místě tabulky. Domácí Náměšť jim však byla rovnoceným soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebíč drží balon, domácí spíše hrozí z brejků

 Před zápasem měl domácí trenér rébus jak vyřešit problém se zraněním  brankářů a  se souběžně hraném utkání "A" mužstva do branky musel  nastoupit stoper Radek Houser. V zápase si vedl skvěle. Hned ve 2. minutě útočník Třebíče Daniel Kovář šel sám na domácího brankáře, ale nezodpovědným zakončením pohrdnul brankou. V 7. minutě měl gólovou šanci Tomáš Zsihovics, ten však netrefil zařízení. Opticky měli hosté více ze hry.  Střely Lukáše Karáska, Davida Lorence a Davida Kováře nenašli brankovou konstrukci. V 17. minutě si na  centr Shoki Kishity naskočil Martin Chalupa a hlavou otevřel skóre 0:1. Ve 21. minutě Tomáš Zsihovics proběhl domácí obranou, sám před brankářem volil technickou střelu, která skončila na břevně Bednářovi branky. Domácí hráli na vysunutého Michala Šimončiče. Ten svojí rychlostí dělal problémy obráncům Třebíče.  Ve 26. minutě se zaskvěl Radek Houser , když zlikvidoval sólo právě Michala Šimončiče.  V 29. minutě rohový kop Shoki Kishity prolétl přes obranu až k Martinu Chalupovi, který nestačil uklidit míč do sítě.  Domácí mohli vyrovnat opět Šimončičem, jeho střelu bravurně vyrazil Radek Houser. 

Hra se přelévá ze strany na stranu

Ve druhém poločase se dostali domácí více do zápasu. V 47. minutě Martin  Mašek , po souboji s útočníkem, upadl ve vlastním pokutovém území na míč ,rozhodčí ukázal na penaltu . Šimončič nezaváhal a vyrovnal skóre 1:1. Vstřelený gól nabudil domácí k větší aktivitě. V 68. minutě vypadl míč domácímu brankáři, ale hosté nedokázali protlačit míč ze 2 metrů do branky. Šanci měl i Zsihovics, kterého střela prolétla vedle domácí branky . V 73. minutě Michal Šmíd po výtečném úniku z pravé strany, postupoval sám na brankáře a nepochopitelně nahrával obsazenému hráči.  I domácí zahrozili, ale zaskvěl se opět brankář Radek Houser. Na konci utkání měli hosté dvě přečíslení 4 na 2, ale chyběla kvalitní finální přihrávka.


Ohlasy k zápasu



HFK Třebíč B
Pavel Němec st., trenér: Do branky dnes musel stoper Houser. V žákovskýck kategoriích chytal, tak jsme obavy neměli, naopak. Zachytal skvěle ! Měli jsme utkání rozhodnou v prvním poločase. Domácí měli dvě šance, které Radek Houser zlikvidoval, my ale pět . Ve druhém poločase domácí byli lepší, my pasivní, Řešení gólových situací, které jsme měli, přičítám k nezodpovědnosti i nevyzrálosti mladých hráčů. Domácí si remízu, zejména za druhý poločas zasloužili. Chtít tři body , zejména za druhý poločas, by byla naše drzost.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
V. Bednář [-] - M. Preisner [-] , V. Rous [-] , I. Foretník [-] , T. Hrazdíra [-] (30. V. Kopuletý [-] ) , M. Šimončič [-] , M. Anna [-] , M. Homola [-] , Z. Jonák [-] , J. Heres [-] , J. Křoustek [-]

HFK Třebíč B
R. Houser [-] - T. Zsihovics [-] , T. Oberreiter [-] , L. Karásek [-] (83. O. Uličný [-] ) , D. Kovář [-] , S. Kishita [-] , D. Lorenc [-] , M. Šmíd [-] (75. L. Holý [-] ) , M. Chalupa [-] , M. Mašek [-] , M. Pohořilský [-] (71. P. Hronek [-] )

ŽK: 20. J. Křoustek , 65. J. Heres , 89. M. Preisner - 72. T. Oberreiter .
Hráči zápasu: M. Šimončič - R. Houser , M. Chalupa .
Místo: Náměšť n. Osl.. Počet diváků: 120. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - BÍLEK Zdeněk, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.