2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V malém derby zvítězili domácí HFK Třebíč B


Branky


0

V dnešním souboji se setkali dvě mužtva, která k sobě mají velmi blízko. Většina hráčů TJ Vladislav prošlo právě domácím mužstvem Třebíče. A tak na zajímavý náboj bylo zaděláno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

,,Benfika" Třebíče dobývá dobře organizovanou obranu soupeře

Třebíčtí fotbalisté nastoupili v poněkud obměněné sestavě.  Z  "A" mužstva byli přeřazeni Jan Dobrovolný s Petrem Ošmerou, ze studijních důvodů chyběl Chalupa M., Novotný a Procházka odcestovali s "A" mužstvem. Domácí začali svižně a to dobýváním velmi dobře organizované a kompaktní obrany Vladislavi, kterou řídili zkušení stopeři Tomáš Prokop a Ondřej Venhoda. Třebíčtí byli sice lepší na míči a slibně kombinovali, ale do gólových šancí se dostávali sporadicky. Se střelami, když prošli na branku, si poradil brankář hostů Petr Otruba. Vladislav se na dostřel Macháčkovi branky vůbec nedostávala. Vyjímkou byli  průniky mladíčka Michala Nevorala, který svojí rychlostí "větral"  obránce Marka Pohořilského. Fotbalisté benfiky měli také spíše jen náznaky, kterým chybělo jen přesné zakončení, průniky se prezentovali agilní mladíci Michal Šmíd a David Kovář.  Domácí se alibistickými přihrávkami dozadu připravovali o moment překvapení, rychlost a nakonec i gólovou radost. Největší šanci prvního poločasu měl Tomáš Zsihovics, který ve 23. minutě nastřelil břevno. Do konce poločasu měli domácí ještě několik rohových kopů, ale k vážnější šanci to nevedlo a tak konečné resumé prvního poločasu bylo 0:0.

Domácí předvádějí větší kvalitu v koncovce

Do druhého poločasu lepé vkročili hosté z Vladislavy, kteří se prezentovali střelou Davida Svobody . která jen těsně minulu branku  Marka Macháčka.  O osudu utkání rozhodla první branka v 63. minutě. Lorenc výborně našel Dobrovolného, který prostřelil Otrubu v brance Vladislavi 1:0. Gól probudil hosty k větší aktivitě, kterou podpořili domácí svojí vlastní pasivní hrou a nepřesnými přihrávkami, a tak si soupeř vytvořil tlak i několik šancí.  Po brance volala výborná hlavička Davida Svobody, kterou bravurně zneškodnil Macháček. Hosté měli i další šance. Průniky a následné centry nezužitkovali. Šance domácích Ošmery a Lorence zlikvidoval Petr Otruba nebo střely zblokovali obránci.Uklidnění pro mladíky z Třebíče  přinesla 82.minuta, kdy trestný kop Jana Dobrovolného Petr Otruba pouze vyrazil k Andresíkovi, ten míč uklidil do sítě 2:0. Tím bylo rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč B
Pavel Němec st., trenér: Nechtěli jsme utkání prožívat přehnaně emotivně. Drtivá většina hostujících hráčů byla vychována třebíčským klubem. Věděli jsme , že budeme dobývat velmi dobře organizovanou obranu Vladislavi. Zdůrazňoval jsem na kvalitu Davida Svobody a dalších hráčů. Bylo to o prvním gólu. Vladislav hrála velmi dobře. Pozitivem je návrat Floriána, který byl půl roku zraněn




Sestavy


HFK Třebíč B
M. Macháček [-] - M. Mašek [-] , R. Houser [-] , M. Pohořilský [-] - L. Karásek [-] , D. Lorenc [-] (75. P. Florián [-] ) , M. Šmíd [-] , J. Dobrovolný [-] - P. Ošmera [-] , T. Zsihovics [-] (71. T. Oberreiter [-] ) , D. Kovář [-] (59. R. Andresík [-] )

TJ Vladislav
P. Otruba [-] - O. Venhoda [-] , T. Prokop [-] - L. Petz [-] , M. Nevoral [-] , L. Venhoda [-] , P. Ciprys [-] , O. Krátký [-] - F. Macek [-] , D. Svoboda [-] - J. Orálek [-]

ŽK: 65. L. Petz , 88. L. Venhoda .
Místo: Janáčkovo str.. Počet diváků: 85. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - KUČERÍK Milan, HOLÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.