2:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou favoritů skončil nerozhodně


Branky


0

Podzimní část sezóny nemohla být zakončena lépe, než soubojem dvou favoritů soutěže. Utkaly se totiž týmy TJ Slavoj Pacov a FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou. Domácí se necházejí na druhém místě tabulky a na svého soka před zápasem ztráceli pouze jeden bod. Ledeč do Pacova přijela s neuvěřitelnou bilancí a to s tím, že nebyla za celé první kolo, tedy 13 zápasů, poražena. Tuto sérii se jí podařilo prodloužit i dnes, když v Pacově remizovala 2:2 a i díky tomu si po celou podzimní část udržela svoji neporazitelnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jasně pro Ledeč

DO šlágru kola nastoupily týmy z prvních dvou příček tabulky. Druhý Pacov přivítal první Ledeč, které se jako jediné podařilo udžet celý podzim neuvěřitelnou šňůuru bez prohraného zápasu a do Pacova přijela s jasným cílem - udžet tento primát i v poslendím zápase podzimu. A do zápasu podle toho také vletěla. Už v 5. minutě kopali hosté rohový kop, na který si naskočil Kuja a nedal domácímu brankáři šanci 0:1. Ve 21. minutě se k exekuci přímého kopu postavil navrátivší se po zranění Nepovím, který propálil vše, co před ním stálo a dostal Ledeč už do dvoubrankového trháku. Ve 24. minutě mohli domácí snížit a přibrzdit ledečskou krasojízu, ale skvělým zákrokem se blýsknul Bezděk. I dalších 20 minut poločasu pokračovalo ve stejném duchu - hosté byli aktivnější a dokázali si vytvořit množství šancí. K dvěma brankám, vstřeleným ze začátku zápasu, se  jim ale nepoadřila přidat další. Rozvlnit síť se ale nepodařilo ani hostům a do kabin se tak šlo za stavu 0:2.

Pacovští ve 2. půli utekli hrobníkovi z lopaty

DO druhého poločasu ale nastoupil za domácí ale úplně jiný tým. Herně se zvedli a začali si vytvářet více šancí. Hned jedna z prvních se jim podařila proměnit, kdy se ve 47. minutě prosadil Pavelec a snížil ledečský náskok - 1:2. I po této brance byli pacovští ve velkém tlaku, který v 66. minutě vyústil ve faul v pokutovém území. K nařízené penaltě se postavil Kostroun, který absolutně nedal Bezděkovi šanci 2:2. Po tomto gólu byli na koni domácí a Ledeč se tak mohla obávat první prohry v sezóně. Pacovu se ale už nepodařilo vsítit gól, a jelikož ke konci zápasu nevyužil výhodu přímého kopu ledečský Nepovím, skončil zápase 2:2 a týmy si tak body dělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov
Jozef Lehocký, trenér:

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Aleš Dočkal, asistent trenéra: První půli jsme byli lepší, z dobré hry se nám podařilo dát dva góly a to nás zřejmě nějak uspokojilo. Bohužel v druhé polovině zápasu jsme jak když dostali strach a víceméně čekali, co s námi soupeř udělá. Tomu se podařilo srovnat. Musíme se takovéto zápasy, kdy v poločasu jasně vedeme, dovézt do vítězného konce, takovýchle ztrát už bylo bohužel moc. Potkaly se dva výborné týmy, remíza je spravedlivá.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov
T. Faltýnek [-] - O. Bártů [-] , T. Kuran [-] , J. Pavelec [-] , M. Kerouš [-] - M. Kostroun [-] , M. Bezemek [-] , T. Kabíček [-] , L. Rybčák [-] (46. M. Faltýnek [-] ) , P. Stejskal [-] - L. Váňa [-] (46. F. Tomovič [-] )

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - R. Kuja [-] (60. M. Trpišovský [-] ) , P. Pešek [-] , D. Prchal [-] , O. Machala [-] - J. Gramer [-] , M. Nepovím [-] , M. Toula [-] , J. Šotola [-] - M. Turek [-] , J. Bláha [-]

ŽK: 6. T. Kabíček , 37. L. Rybčák , 42. L. Váňa , 71. P. Stejskal , 87. M. Kerouš - 50. J. Šotola , 80. O. Machala , 85. M. Turek . ČK: 87. P. Stejskal .
Místo: Pacov. Počet diváků: 180.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.