2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohled zakončil podzim nejlepším možným způsobem


Branky


0

V souboji dvou týmů ze spodní části tabulky se utkaly týmy TJ Sokol Pohled a SK Věžnice. Před zápasem se Pohled nacházel na 12. tabulky pouze s osmi body. Věžnice na tom nebyly o moc lépe, jelikož s osmnácti body okupovali 10. příčku tabulky. Tento souboj nám tak sliboval zajímavou podívanou, ze které nakonec vyšeli vítězně domácí hráči a připsali si tak na konci podzimu důležité vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O výsledku zápasu se rozhodlo v prvním poločase

TJ Sokol Pohled přivítal tým SK Věžnice a s vědomím velké důležitosti tohoto zápasu do něj taky vletěl. Hned od začátku zápasu se ujal otěží utkání, byl aktivnější, lepší. Ve 12. minutě se k odraženému míči dostal Michal Sobotka a nedal hostujícímu strážci svatyně šanci. 1:0. Chvíli na to se vyznamenal domácí brankář Růžička, který skvěle vytěsnil nebezpečnou střelu. Poté si přivodil nepěkné zranení Jan Půže, který si ve 20. minutě vyhodil koleno a musel střídat. Ke konci poločasu, přesněji ve 38. minutě, zahrávali domácí rohový kop. Ve vápně se nejlépe zorientoval Jiří Polák a hlavou zvýšil na 2:0. Za tohoto stavu se šlo i do kabin po poločasovém hvizdu a hlavně hosté si v kabinách měli co vyříkávat.

2 červené karty "ozdobily" 2. poločas

Do druhého poločasu nastoupili hosté úplně v jiném duchu, než do toho prvního. Hra se vyrovnala a hrál se velmi pěkný a bojovný fotbal. Ten byl ozdoben i červenými kartami a to po jedné na každé straně. Nejdříve v 59. minutě dostal Ondřej Prokeš druhou žlutou kartu a mohl tak předčasně pod sprchu a v 82. minutě ho mohl následovat Luděk Freudenreich, který dostal červenou kartu hned, bez žlutého napomínání. Kromě těchto momentů bylo ale ve 2. poločase vidět i několik zajímavých šancí. Ani jedna ale nebyla přetavena v branku, a tak se mohli domácí radovat z důležitého vítězství a tří bodů do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pohled
Petr Veselka: Pro nás velice důležité vítězství, které jsme uhráli velkou vůlí po vítězství. Soupeř byl v prvním poločase nebezpečný, cítí oprávněně křivdu za neodpískanou penaltu a v další šanci nás podržel Růžička. Soupeře jsme zaskočili hrou na tři útočníky, což mu dělalo problémy. Jsme rádi, že jsme protivníků ze spodku tabulky před zimní přestávkou odskočili, ale je to pouze začátek dlouhé cesty za záchranou. Pochvalu zaslouží celý tým.

SK Věžnice
Bohuslav Chalupník: Ohlasy hostujícího trenéra pro vás připravujeme..



Sestavy


TJ Sokol Pohled
J. Růžička [-] - J. Polák [-] , M. Doležal [-] , J. Eis [-] , P. Siebenbürger [-] - P. Slanař [-] , L. Freundenreich [-] , L. Venc [-] (66. V. Gruber [-] ) - D. Klement [-] (52. M. Sobotka [-] ) , M. Sobotka [-] , P. Janďourek [-]

SK Věžnice
D. Drahoš [-] - A. Drahoš [-] , M. Fikejz [-] , J. Kocourek [-] , M. Chalupník [-] - p. Klement [-] (67. R. Kaňka [-] ) , J. Půža [-] (20. F. Dymáček [-] ) , D. Pertlíček [-] , Z. Smutný [-] - P. Mottl [-] (82. J. Chvátal [-] ) , O. Prokeš [-]

ŽK: 16. J. Eis , 66. M. Sobotka - 34. Z. Smutný , 36. O. Prokeš , 87. D. Pertlíček . ČK: 82. L. Freundenreich - 59. O. Prokeš .
Hráči zápasu: P. Siebenbürger , P. Slanař .
Místo: Pohled. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Doskočil Pavel - Burza Milan, Nechvátal Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.