3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka překvapivě prohrála s Leštinou


Branky


0

Naposledy na podzim vyběhly týmy TJ Sokol Leština a SK BUWOL METAL Luka nad Jihlavou. Mírným favoritem byli hosté, jelikož se před zápasem nacházeli na 4. pozici a v posledním zápase si poradili s Pelhřimovem B 4:0. Domácí Leština v posledním zápase také zvítězila s Polnou B v poměru 5:2 a nacházela se díky tomu v klidném středu tabulky. Veškeré papírové předpoklady ale domácí rozcupovali a zvítězili 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


TJ Sokol Leština
J. Novotný [-] - T. Aubrecht [-] (54. J. Staněk [-] ) , M. Proněk [-] , J. Karel [-] , P. Čejka [-] - J. Pajer [-] , M. Pleva [-] , L. Prchal [-] , M. Forejt [-] - J. Mišovic [-] (82. L. Aubrecht [-] ) , P. Poul [-] (89. A. Kožnar [-] )

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
M. Žatečka [-] - P. Číhal [-] , M. Boháček [-] (88. D. Svěrák [-] ) , O. Lapeš [-] , P. Trombelli [-] - P. Hintnaus [-] , D. Horáček [-] , P. Navrátil [-] , L. Vařejka [-] (71. I. Kucarov [-] ) - P. Mašek [-] (76. Š. Číhal [-] ) , J. Hrdlička [-]

ŽK: 13. J. Pajer - 33. M. Boháček , 63. P. Navrátil , 73. P. Mašek , 90. O. Lapeš .
Místo: Leština. Počet diváků: 65.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.