1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 16:30

26.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměřice vydřely kýžený bod a soutěž zachránily


Branky


0

Těžko si mohli v Jaroměřicích představit infarktovější závěr než ten, který se nakonec stal skutečností. Chyba při střídání v Meziříčí, následná kontumace, prohra a navíc trest od disciplinárky pro trenéra, vedoucího a kapitána! Takovéto pohromy se snesly na tým, který je čím dál více vtahován zpět do bojů o sestup, až přijde poslední kolo a oslabenému mužstvu vyvstává nutnost bodovat..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek vyzněl pro domácí, v dalším průběhu hrozili o něco více hosté

Jaroměřice nutně potřebovaly bodovat a začaly lépe. Hned ve 2. minutě šli domácí sami na bránu po chybě P. Tržila, P. Koubek v brance hostí byl ale na místě. Brzy nato měl po centru D. Hověze šanci F. Svoboda, ale trefil jen padajícího Koubka. Hosté odpověděli závarem v 11. minutě, L. Rychtecký však míč do sítě nepropasíroval. Krátce nato pěkně zakombinovala trojice Vacek- Dvořáček- Rychtecký, byl z toho nakonec pouze rohový kop. V 18. minutě pro změnu domácí přestřelili z těžké pozice z rohu vápna branku Sapeláků. A když se neprosadil ani hostující J. Vacek deset minut před půlí, šlo se do kabin bez branek.

Domácí rychle nabrali manko, ale nakonec po remíze slaví záchranu

 Úvod druhé půle vyšel lépe Sapelákům, kteří se po průniku Vacka do vápna a zpětné přihrávce na Matěje Brnického dostali ve 49. minutě do vedení – 0:1. Ten samí hráč zahrozil i o dvě minuty později, střela mu tentokrát nesedla. Jaroměřice se potřebného vyrovnání dočkaly v 69. minutě. Trestný kop z 25 metrů poslal Zbyněk Karásek nádherně do víka, Koubek neměl šanci – 1:1. Ve zbývající části se domácí zaměřili na hlídání kýženého bodu.  Aktivnější byli spíše hosté. V 73. minutě pálil zpoza šestnáctky F. Dvořáček a z dorážky neuspěl M. Antoš. Tři minuty před koncem mohl rozhodnout hostující kapitán P. Reiterman, ale jeho dorážka šla nad. Jaroměřice si tak mohly zhluboka oddychnout, potřebný bod uhrály a soutěž zachránily i pro příští ročník.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Antonín Salák, trenér Jaroměřic: Opět jsme si to zavařili sami, když jsme nedokázali vstřelit branku jako první. Měli jsme hned v úvodu dobrou příležitost, ale nedali jsme. Naopak jsme po změně stran inkasovali a nevěděli jsme si s tím moc rady. Popravdě jsem to s naším vyrovnáním neviděl příliš růžově ,ale naštěstí to Zbyňkovi sedlo náramně a na poslední chvíli zabránil "rozlučce s nulou" končícího brankáře Koubka..

TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, manažer Polné: V úvodu utkání jsme mohli prohrávat, ale po průběhu celého utkání lze říci, že jsme měli k vítězství o něco blíže než domácí. Sezónu jsme tedy zakončili remízou, která měla nakonec pro domácí cenu zlata.



Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
F. Pisk [-] - J. Urbánek [-] , M. Svoboda [-] , D. Karásek [-] , Z. Karásek [-] - M. Hutař [-] , A. Palát [-] , F. Svoboda [-] , D. Hověz [-] - J. Stejskal [-] (60. T. Hambálek [-] ) , M. Trnka [-] (56. Z. Melán [-] ) -

TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - F. Dvořáček [-] , P. Fišer [-] (46. M. Antoš [-] ) , P. Barák [-] , J. Vacek [-] , M. Brnický [-] , L. Rychtecký [-] (68. M. Zamazal [-] ) , T. Reiterman [-] , P. Tržil [-] , M. Špendlíček [-] (80. D. Padrnos [-] ) , P. Takács [-]

ŽK: 89. F. Svoboda - 72. P. Barák .
Místo: Jaroměřice n. R.. Počet diváků: 100. Rozhodčí: STRAKA Karel - VONEŠ Jakub, ŠRÁMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.