0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 16:30

26.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirovnice zvítězila v Herálci a udělala poslední krok k definitvní záchraně


Branky


0

Další ostře sledované utkání se hrálo v Herálci. Domácí Sokol se loučil s Krajským přeborem před věrnými diváky proti Žirovnici, která se bije se Světlou a Jaroměřicemi o záchranu. Žirovnický Slavoj byl před pár koly řadou lidí odepisován, ale tým Leoše Mitase se v závěru sezóny nebývale vzchopil a do Herálce se přijel poprat o definitvní záchranu..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třígólový příděl Žirovnice

Od úvodního hvizdu bylo v Herálci patrné, kterému týmu jde o bytí a nebytí, a který soutěž již jen dohrává. Zachraňující se hosté bleskově udeřili. Běžela 2. minuta když si na špatně odhlavičkovaný míč od obránce seběhl Tomáš Houška a utěšenou ranou otevřel skóre – 0:1. Další mety vedoucí k záchraně dosáhl hostující Slavoj v 10. minutě.  Po závaru před brankou Herálce a dvou odrazech se nejlépe zorientoval Václav Staněk, jenž navýšil vedení hostů – 0:2. Teprve pak začali domácí hrát a dobře kombinovat. Po pěkné akci nastřelil M. Boháč ve 30. minutě tyč. Žirovnice rozhodla poločas a potažmo celý zápas ve svůj prospěch ve 37. minutě. Jakub Hořínek minul balon a Tomáš Hřebecký v úniku potvrdil náskok hostů – 0:3.

Herálec se chtěl s krajským přeborem rozloučit gólově

Po změně stran se Herálec snažil rozloučit se svými příznivci a Krajským přeborem Vysočiny alespoň gólem, ale narážel na pozornou obranu Žirovnice, a tak jako po celou sezónu jej trápila vlastní střelecká nemohoucnost. Vypracoval si minimálně pětici slibných příležitostí, ale ani jednu z nich nedokázal proměnit!  V té možná největší přestřelil M. Boháč v 90. minutě z malého vápna svatyni hostujícího brankáře M. Dvořáka. Herálec tak zakončil působení v soutěži prohrou, naopak Žirovnice si ji zahraje i na podzim!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Miroslav Kučka, trenér Herálce: V tomto nevydařeném zápase toho moc hodnotit nemůžu.Hosté byli od samého začátku daleko produktivnější a díky tomu dokázali rozhodnout už v první půli. My jsme se nepropracovali ani k čestnému úspěchu..

FC Slavoj Žirovnice
Leoš Mitas, trenér Žirovnice: Vyšel nám začátek utkání, kdy jsme dokázali do desáté minut vstřelit dvě branky, což nás uklidnilo a posadilo do sedla. Herálec se pak otřepal a snažil se o kontaktní branku, ale naše pozorná obrana komplikace nepřipustila. Podržel nás brankář Dvořák a měli jsme i trochu štěstí, ale to k tomu patří. Závěr soutěže byl hektický a jsem rád, že jsme to nakonec zvládli a přebor udrželi.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
M. Severýn [-] - D. Okurka [-] - J. Myška [-] (74. P. Čejka [-] ) , V. Uchytil [-] - J. Hořínek [-] , M. Kysilko [-] , O. Černý [-] , M. Kovář [-] , J. Skála [-] , M. Boháč [-] , M. Ptaszek [-]

FC Slavoj Žirovnice
M. Dvořák [-] - V. Staněk [-] , M. Pokorný [-] (83. V. Cajz [-] ) , F. Vilímek [-] , J. Svoboda [-] (89. D. Švec [-] ) , T. Knotek [-] , V. Hadrava [-] , T. Houška [-] , T. Hřebecký [-] , J. Vodáček [-] , P. Houška [-]

ŽK: 9. J. Hořínek , 28. M. Ptaszek , 49. M. Boháč , 52. M. Kovář , 65. M. Kysilko , 69. J. Myška - 36. J. Vodáček , 66. V. Staněk .
Místo: Herálec. Počet diváků: 200. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - STANĚK Josef, NEJEDLÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.