3:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V přímém souboji o poslední místo uspěla rezerva Havlíčkova Brodu


Branky


6. D. Fikar , 82. J. Tuhý , 85. D. Fikar - 59. M. Boháč , 72. M. Boháč
0

Oba celky podávaly v soutěži sympatické výkony. Oba dokázaly herně držet krok a možná i víc s předními krajskými týmy. Ale brodské Béčko i Herálec trápila po většinu ročníku koncovka, což ve finále zapříčinilo, že si to v sobotu na Losích v Havlíčkově Brodě rozdali ve vzájemném duelu o celkové poslední místo v soutěži. To byl také hlavní náboj v zápase jinak jistě sestupujících celků..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z mála šancí na obou stranách šli domácí do vedení

Oba soupeři chtěli zakončit působení v KP výhrou, ale rozhodně lépe začali domácí. Již ve 4. minutě se juniorka Slovanu dostala do vedení, po centru J. Prchala a chybě heráleckého gólmana J. Hořínka skóroval pohodlně Daniel Fikar -1:0. Pak převzali taktovku prvního poločasu hosté, ale nedostávali se do vyložených gólových příležitostí. Slovan ukázal jedinou kombinační akci, když po přihrávce P. Novotného vychytal Prchala Hořínek. DO kabin se tak šlo bez větších šancí za stavu 1:0.

 

K vidění byl dvojitý obrat v zápase

 Po přestávce měl obraz hry podobný průběh, Herálec měl míč častěji v držení, a to i v deseti, neboť hrál od 57. minuty bez vyloučeného Jana Ptaszka. Navíc během třinácti minut dokázali hosté vývoj utkání otočit – v 59. a 72. minutě se trefil jejich kanonýr Milan Boháč – 1:2. V závěru však domácí zabrali a po trestném kopu Jana Tuhého srovnali v 82. minutě na 2:2. Broďáci se chtěli rozloučit výhrou a hnali se dopředu. Dočkali se hned v 85. minutě. Pěknou akci Tuhého zakončoval druhou brankou v zápase Daniel Fikar, který tak rozhodl o tom, kdo obsadí celkově poslední příčku v soutěži – 3:2.



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod B
J. Kubát [-] - K. Svoboda [-] , P. Novotný [-] , V. Halák [-] , M. Báča [-] - L. Bača [-] (46. M. Švec [-] ) , D. Fikar [-] , J. Tuhý [-] , D. Hejkal [-] - T. Nedvěd [-] (61. L. Burjetka [-] ) , J. Prchal [-]

TJ Sokol Herálec
J. Hořínek [-] - D. Okurka [-] - V. Uchytil [-] - P. Čejka [-] , O. Černý [-] , M. Kovář [-] , P. Hamák [-] (20. J. Myška [-] ) , J. Skála [-] , M. Boháč [-] , M. Ptaszek [-] , J. Ptaszek [-]

ŽK: 34. J. Tuhý , 71. P. Novotný , 88. J. Prchal - 43. J. Ptaszek , 83. M. Boháč , 85. J. Skála . ČK: 57. J. Ptaszek .
Místo: H. Brod. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Dvořák Jan - NIEDERLE Zdeněk, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.